Майли Сайръс не иска да ражда заради замърсяването на планетата

  • 15 юли 2019 14:46

  • 2098
  • 3
Майли Сайръс не иска да ражда заради замърсяването на планетата
© Getty Images

Бившата старлетка на „Дисни“ Майли Сайръс е категорична, че не иска да става майка, докато не е сигурна, че децата й ще растат на място, където „все пак има риби във водата“.

"Ние живеем на една прецакана планета и отказвам да принуждавам детето си да живее на нея", изповяда се звездата пред сп. ELLE, цитира "Монитор". По думите й, хората третират Земята като жена – лошо. „Взимаме и взимаме, като очакваме тя да продължава да създава“, казва още Сайръс, която в края на миналата година се венча за дългогодишния си приятел Лиам Хемсуърт. Въпреки сватбата, певицата е категорична, че не се вижда в ролята на типична домакиня, която бърше прах с престилка в кухнята. Дори напротив, макар да признава, че актьорът от „Игрите на глада“ я подкрепя най-много, тя все още се чувства привлечена и от жени.

"Хората стават вегетарианци по здравословни причини. Но беконът е все още безумно вкусен и аз знам това", намигна изпълнителката на Mother's Daughter.

Относно участието си в сериала на Netflix - Black Mirror, Сайръс призна, че не се е поколебала и за миг преди да приеме ролята на Ашли – поп звезда, която иска професионален развод с обсебващия си мениджър, но наркотиците й пречат да вземе живота си в свои ръце. „Когато продуцентите дойдоха при мен със сценария с въпрос дали съм заинтересована за ролята, бях просто сигурна, че не просто проявявам интерес, а няма кой друг да изиграе персонажа – това е моят живот“, спомня си Сайръс, чиято звезда изгря през 2006 г. със серила „Хана Монтана“. „В момента, в който започнах да правя секс, бях сигурна, че повече няма как да сложа перуката“, връща още лентата назад звездата.

Последвайте канала на

Novini.bg
2098 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гита

2019.07.15 | 17:40

3

Права е, но до някъде.. С този начин на мислене, хайде всички да спрем да ставаме сутрин от леглата, защото животът не е както на нас ни се иска. Напротив, ставаш и се бориш въпреки всичко!

2019.07.15 | 16:41

2

Отвратителна. Тя е доста по-замърсена от природата. Бръщолеви глупости, защото явно не може да зачене. Изключително противно същество с още по-противно поведение.

Павлин

2019.07.15 | 16:24

1

Тази не е добре...

Добави коментар

Водещи новини