Брад Пит и Дженифър Анистън заедно на почивка в Рим?

  • 15 юни 2019 17:11

  • 31473
  • 2
Брад Пит и Дженифър Анистън заедно на почивка в Рим?
© Getty Images (архив)

Холивудските звезди Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Дженифър Анистън прекарали няколко дни заедно на почивка в Рим. Те били поканени от Джордж Клуни и съпругата му Амал, твърди американското списание Life&Style, предава Нова Телевизия.

„Това бяха вълшебни два дни. Двамата са във възторг. Почивката наистина ги сближи. Джен сподели с Амал, че сякаш се е върнала в миналото с Пит, когато не са сваляли поглед един от друг. А Брад никога не е бил толкова щастлив, както по време на тази римска ваканция“, разкри източник, запознат със ситуацията.

Сайтът gossipcop.com пък отрече информацията за романтичната ваканция. Изданието цитира представители на двамата актьори, които заявили, че Брад и Дженифър никога не са ходили заедно в Рим. Само Пит от всичките четири звезди, споменати в историята, скоро е посещавал Италия. Но той бил във Венеция, пише gossipcop.com.

50-годишната Анистън и 55-годишният Пит бяха семейство до 2005 г. Веднага след раздялата им актьорът заживя с друга своя колежка – Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, с която отглеждат 5 деца. 

Последвайте канала на

Novini.bg
31473 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бранджелина

2019.06.16 | 08:39

1

СОБЫТИЯХ СОЦИАЛЬНЫХ И КОСМИЧЕСКИХ НА ЛЕТО 2019 ГОДА.

Подробнее здесь: http://m.derzhava-sveta.webnode.ru/news/o-sobytiyakh-sotsialnykh-i-kosmicheskikh-na-leto-2019-goda/

Йелоустоун

2019.06.16 | 08:40

2

Това е потресаващо.

Добави коментар

Водещи новини