Мадона: Харви Уайнстийн „прекрачи границите", когато работихме заедно

  • 06 юни 2019 17:12

  • 8652
  • 2
 Мадона: Харви Уайнстийн „прекрачи границите", когато работихме заедно
© Getty Images

Кралицата на попмузиката Мадона твърди, че скандалният подсъдим продуцент Харви Уайнстийн бил прекрачил границите и си бил позволил твърде много в отношенията си с нея, пише Контактмюзик.

Певицата си спомня за съвместната им работа във връзка с дистрибуцията на документалния филм за нея от 1991 г. „Истина или предизвикателство".

„Харви флиртуваше по един открито сексуален начин с мен, че и нещо повече!", довери МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо. Тя била сигурна, Уайнстийн се е държал по подобен арогантен начин и с други жени от шоубизнеса, но те са си мълчали заради огромната власт, с която е разполагал.

„Неговите аванси ми бяха безинтересни, защото той беше женен мъж. Харви злоупотребяваше с властта си в продължение на много години. Отдъхнах с облекчение, когато разбрах, че в крайна сметка ще застане пред съда и ще трябва да отговаря за деянията си!", казва поп иконата.

Въпреки това Мадона не се зарадвала от низвергването на продуцента от американската киноакадемия и евентуалното му осъждане. Подобно поведение от нейна страна не би било добра карма, твърди певицата.

БТА
8652 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мъро

2019.06.07 | 11:54

2

♥ M ♥ A ♥ D ♥ O ♥ N ♥ N ♥ A ♥
ОБИЧАМ ТЕ!!! №1
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

John

2019.06.06 | 23:24

1

Да, а ти се ожени за Гай Ричи по любов, нали?
....и после размисли? Или го използва за трамплин?

Добави коментар

Водещи новини