Николета още не знае кога ще се роди детето й

  • 08 март 2012 18:21

  • 4368
  • 5
Николета още не знае кога ще се роди детето й
©

Дамата си правила планове да роди дъщеря си, колкото се може по-скоро. Дали от съображение за фигурата си или от нетърпение, не е ясно.

Лекарите съобщили на Ники, че ще роди на трети март. Брюнетката сподели с феновете си вечерта на 2 март, че бебето идва.

Последваха стотици благопожелания, след което Ники изчезна от полезрението. Говореше се, че недоброжелатели хакнали акаунта й в социалната мрежа. Той бе възстановен след два дни, а първото което Лозанова сподели с феновете си бяха думите:

„‎Докторите каза , че бебето ще се роди Април месец “ – намусените емутикони издадоха разочарованието на бъдещата майка, която изглежда няма търпение да види дъщеря си.

„Nikoleta Lozanova а аз толкова се вълнувах ;(„, допълни разочарованата Николета.

Минути по-късно чувствителната бъдеща майка написа:

“ вижте …аз не се хваля .. вълнувах се. .. .както гледам , че и хората чакаха с нетърпение затова писах ,,, така че с завистта си неможете да ме нараните (:“, тросна се тя на невидимите си врагове.

Учудени някои нейни приятели я попитаха дали изобщо знае в кой месец е, на което госпожа Божинова отвърна, че прекрасно знае, но с Валери планирали бебето им да се появи в осмия месец. Лекарите посъветвали да отложат операцията за деветия, което явно не се нрави на Николета.

Налага й се да прояви още малко търпение, което й пожелаха всичките й фенове в социалната мрежа.

Последвайте канала на

4368 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2012.03.28 | 22:21

5
Голяма простотия е тази Николетка. Планирали бебето да се роди в осмия месец, абе патко заспала, не си ли чувала колко продължава една бременност. И кой те излъга,че може да планираш раждане един месец по-рано. Или по-скоро май наистина не знаеш колко бременна си всъщност.Аман от тъпаци!
Мен

2012.03.24 | 02:04

4
Планирала да роди бебето в осмия месец - най-опасния месец за раждане. Сигурно планира да си оправи фигурата и тена за лятото ??? Прокуратурата веднага да се самосезира за умишлен опит за убийство или доживотно осакатяване на неродено дете !!!
:P

2012.03.24 | 02:04

3
ууууааааау колко трогателно. изключително интересно ми е всичко покрай нея и всяка чудна история от този тип осмисля деня ми!
poseidon

2012.03.23 | 21:51

2
tva nashmarkano plovdivko juje kvo se go butat v novinite,da eba i prodrusanata i kurva da eba...breaking news "'nabludatelni fenove zabelqzaha che kucheto na nikoleta lozanova sere veche tvardi laina sled tejko prekarana diariq ""' hahahaha
Току-виж не е лъжа?

2012.03.09 | 14:54

1
Нов интернет портал - търсачка подобна на Google ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех! От безплатна проба глава не боли, може пък и да не лъжат?: Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=43b87510

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини