4 медии цензурираха реклама с Николета Лозанова!

  • 29 май 2019 09:41

  • 25373
  • 4
4 медии цензурираха реклама с Николета Лозанова!
© Фейсбук

Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През отново попадна в епицентъра на скандала. Красавицата за пореден път се оказа трън в очите, или по-точно в ушите, на фенове, които в конкретния случай се явяват като слушателска аудитория на няколко от най-известните български радиа, пише HotArena.

Става дума за реклама на фирма за почистване с участието на именитата брюнетка. Аудио изявата на Лозанова успя да предизвика поредица от оплаквания, идващи от страна на почитатели на медиите „Сити“, „Енерджи“, „Радио 1“ и „Вероника“.

Че е възникнал някакъв проблем, сигнализира във Фейсбук профила си собственикът на компанията – Даниел Бачорски, трогнал хиляди зрители с участието си в риалити предаването на Нова телевизия „Шеф под прикритие“. Бизнесменът пусна и видео кадри, от които става ясно какво точно е съдържанието на рекламата – неколкократното повтаряне от устата на Ни Ло на имената: „Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През. Бонанза Бачорски“.

Ето какви уточнения направи Даниел Бачорски за скандала, както и причините, поради които изобщо е възникнал такъв:

„Скъпи приятели, ползватели, обитатели, радиослушатели и секакви нагреватели.  Днес получавам обаждане от Групата с радиата:

- Дани, здравей.

Извинявай, ама трябва да ти го кажа - толкова оплаквания имаме от рекламата с Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, че счупихме всички рекорди! Мисля, че някой ще запали радиото и ще трябва да те помоля да я спрем!

- Добре де, не разбирам. В рекламата не се крещи, не е нахална и дразнеща. Какво точно дразни слушателя в спокойния тон на Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През.

- Мисля, че я мразят.

Сега мисля да направим една телевизионна реклама с Николета, в която да стои по бански с настръхнали зърна и да е на екрана през цялото време в близък телесен план.

Да текат и мъжки, и женски лиги и да има семейни скандали всяка вечер“.

Часове след като написа това, Бачорски уточни, че в ефира на въпросните радиа отново тече реклама на „Бонанза Бачорски“, но съвсем различна и с друг глас зад кадър.

Последвайте канала на

Novini.bg
25373 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ап4о

2019.06.28 | 14:48

4

Малоумщина , която се пуска по радиото, ИЗВИНЕТЕ - ВИЕ РАДИО МЕДИИТЕ , АКЪЛ ЗА 5 СТОТИНКИ ИМАТЕ ЛИ ?? МАЙ НЕ .. чак ми е жал колко се загробваме тука , в България

поп Грую

2019.05.29 | 10:55

3

ше й се изцфъкам на циците

боби

2019.05.29 | 10:42

2

Този от радиото и той с мозъчните клетки на Лозанова!!

Тайландски меринджей

2019.05.29 | 10:11

1

Ми тъпа е рекламата ... кво се чуди тоя. Не е нужно само нецензурно съдържание за да дразни. Добре, че не слушам радио

Добави коментар

Водещи новини