Галена в „Пред банята”: Боби и Ники Михайлови са номер едно в танците

  • 06 март 2012 12:29

  • 4409
  • 1
Галена в „Пред банята”: Боби и Ники Михайлови са номер едно в танците
©

Новото спортно шоу на TV7 посрещна певицата с вана. Певицата ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и издаде в новото спортно шоу „Пред банята” по TV7, че Боби и Ники Михайлови са най-добри в танците сред лицата на родния футбол. Тя направи признанието през своята колежка Лияна, която води спортно-светската рубрика на предаването. Домакините сюрпризираха ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и с вана в студиото. Тя от своя страна предложи в шоуто да има още една рубрика – „във ваната”.

Дамите не чакаха дълго и поканиха водещите Кошлуков, Александров и Райчев да потанцуват на бразилския хит „Ai Se Eu Te Pego”. Ники Александров не се подаде на предизвикателството, но бе подобаващо отсрамен от колегата си Иво Райчев, който обра овациите в студиото.

Вдъхновен от това изпълнение и от танците на Кевин Принс Боатенг от Милан, Емил Кошлуков нахлупи бомбе и изпълни основните стъпки от „Billie Jean” на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на. Освен с танцови умения Боатенг попадна в полезрението на водещата Лияна с признанието на приятелката му Мелиса Сата, че е получил контузия на терена, заради прекалено много секс.

Последвайте канала на

Novini.bg
4409 1

Коментари 1

Добави коментар
иво

2012.03.07 | 12:36

1
беше супер предаване

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини