DESS си хвана младо гадже

  • 05 март 2012 15:23

  • 4711
  • 3
DESS си хвана младо гадже
© Булфото

Поп фолк певицата Десислава, която претърпя пореден позор, оставайки за сетен път на второ място, се утешава в прегръдките на млад мачо.

Според близки на звездата той бил спортист, занимаващ се със силов спорт, като разликата между него и миньончето била около 15 години.

Десислава често кръшка наляво-надясно с фитнес-инструктори, бизнесмени и въобще който й падне, категорични са нейни съседи.

"През ден е с различен. Превърнала е дома си в хан, а иначе е много мила", разкриват очевидци.

Последвайте канала на

4711 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
eBa4o Kypo

2012.03.06 | 16:43

3
Милата Тя, през ден е с различен. И пак е останала на второ място. Е то за Първо място, трябва всеки ден да пее на различен миКурфон. Сега и е времето. Докато си го избере на размер, вкус, цвят... Ако си поиска и аз бих и се отдал, не бих и отказал. Нали си е малка, руса и с големи ци...и. "На жена ку...ец, все едно на сираче хлебец да откажеш. " Това, че е миньонче, обяснява нещата до известна степен. Както е казал поета: "Голяма диня вземи - да си отядеш, малка жена хвани - да си от...беш!"
Петър Петров

2012.03.06 | 16:42

2
Може би вече сте чули за новата интернет сензация - Wazzub. За по-малко от два месеца сайта събра над 2 милионa потребителя и бройката им се увиличава заплашително бързо. Чудите се защо? Отговорът е много прост. Този вид изкарване на пари е нов, въвежда се за пръв път на интернет пазара. Компании като Google и Facebook изкарват милиарди, защото ние използваме техните услуги.Регистрирайте се сега за да имате големия шанс да изкравате пари всеки месец до края на живота си,ето и линка чрез който да се регистрирате http://signup.wazzub.info/?lrRef=779ba8a5

2012.03.06 | 12:29

1
"През ден е с различен. Превърнала е дома си в хан, а иначе е много мила", разкриват очевидци.....А ИНАЧЕ,МИ ТО КАКВО ОСТАНА,КАКВА СТАНА,ДО КОГА ЩЕ СТАВА.....дес ли е без ли е,все тая....

Добави коментар

Водещи новини