Ромски бос купил победата на Софи Маринова

  • 02 март 2012 08:15

  • 3948
  • 8
Ромски бос купил победата на Софи Маринова
© Булфото

Ромската певица е получила солидно финансово рамо от циганския барон Жоро Черния, който е пръснал десетки хиляди левове, за да и осигури титлата, твърди източник на "Уикенд".

Близкият приятел на чалга дивата се погрижил да я избута напред, плащайки организирано гласуване с есемеси в махалите и катуните.

Така Софка е получила над 100 000 гласа, отвявайки с троен резултат конкурентката си ДесиСлава. Веднага след финала на на шоуто в зала 1 на НДК Маринова се качи на мерцедеса си и отпрашила към луксозен столичен хотел, видя папарак на "Уикенд". Там я очакваха най - близките и приятели сред които бе и един едър мургав мъж. Оказа се че това е един от най- големите цигански барони Георги Янков- Жоро Черния.

ДесиСлава разкрива, че към 19,57 малко преди шоуто, е получила SMS: "Няма да спечелиш. Нещата  са нагласени." Деси отказа да каже кой е подателят.

Софи Маринова успя искрено да се зарадва на успеха си, въпреки очевидното нагласено гласуване. "Благодаря на ромите, че не са ме излъгали и са си купили ваучери", бяха първите думи на победителката. После тя побърза да си тръгне и да кацне на масата на Жоро Черния , където с продуцента й Крум, Бони и Устата поливаха успеха с шампанско до сутринта.

Последвайте канала на

3948 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2012.03.04 | 22:59

2
Не разбирам защо винаги трябва да плюем талантливите хора!!! – Сигурно е от завист! Бях в залата когато Софи Маринова спечели конкурса за българска песен на Евровизия. Честно и отговорно мога да кажа, че нейната песен бе най-добре и професионално изпълнена от всички представени – затова и спечели! Нещо повече, повечето хора в залата се радвахме и я аплодирахме от сърце. Убеден съм, че Софи Маринова с песента си ще се пребори за финал в Баку доказвайки на всички „доброжелатели” и „националисти”, че напълно заслужено е спечелила конкурса! За мен е радост и чест, че тя ще ни представя – защото Софи Маринова е съвсем истинска, жива и непрестанно развиваща се. Горан Goran.blog.bg Послепис, към медиите: Престанете да плюете против Софи Маринова защото била циганка. Тя може да е циганка, но вие българи ли сте? http://goran.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/02/16/izbrano-iz-vpechatleniiata-mi-v-bloga-prez-poslednite-chetir.903011
Светослав-Варна

2012.03.05 | 10:34

8
Много си прост,и защо ни занимаваш с твойте блогове.Нищо смислено не уткрих.Май се рекламираш нещо;-)

2012.03.05 | 10:34

7
Излиза нова добра и същевременно необвързваща оферта за странични доходи. Струва ли си да проверим!? Може би. Честно казано не знам, но защо да не се пробваме. Какво бихме могли да изгубим все пак !? 5 минути от безцелното си сърфиране в интернет или 5 минути тролване в някой безизвестен форум!? Всеки сам решава за себе си дали да провери. Възможностите на интернет в днешно време са безкрайни и милиони хора по света си докарват месечни доходи далеч над представата ни за хубава заплата, при това с най минимални усилия. Проверете и вие! Можете единствено да спечелите.Регистрирайте се във WAZZ UB, получете персонален код и поканете още хора да направят същото. Изградете своята империя до 9-ти Април. За всеки следващ регистриран до 5-то ниво получавате $ фактор 1. Колкото по голям фактор натрупвате, толкова повече доходи получавате. От 15-ти май WAZZ UB ще разпределя 50 % от приходите си на своите членове съобразно $ фактора. Колкото повече случайни потребители посещават интернет страниците на WAZZ UB след пускането на пазара, толкова повече пари ще се разпределят сред регистрираните членове всеки месец. Печели се пасивно, без никакви задължения от ваша страна. Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=d1fb1b7b
ебача

2012.03.05 | 07:25

6
софка няма секс визия, спада ми от нея
!!!

2012.03.04 | 22:00

1
Гаси лампата и на тъмно.
az

2012.03.05 | 07:24

5
i pak nikoi da ne obra6ta wnimanie kwo zna4enie 4e 1 ciganga e spe4elila BG evroviziq i si blagodari publi4no na ws mangali w bulgaria .... nqma problem

2012.03.05 | 00:07

3
Попринцип, нямам нищо против Софчето(има си глас жената), но това, ако наистина е вярно.. направо е разочарование, че въобще е на сцената толкова години. Това е толкова подло, толкова тъпо, че направо вместо да се радва трябва да я хване поне малко срам. Ако тя има истинско достойнство на жена, на истинска певица, нямаше да саботира останалите участници(егаси лъжата казах и аз).. Но разбира се всеки си гони целите. И именно, заради тази подлост(ако е вярна), то не би заслужила, дори да седи зад колисите на Евровизия.
evala ot tran tana glog prez mahalata 4e i prez gr

2012.03.05 | 02:41

4
evala a balgaria moje i s pardene da stane6 pevica ili pevec za evroviziq 6te q vidim pak 6te ima proval kak e bilo taka 6tee vinagi balgari otkajete se izlagate naiziq balgaria ciqta i dumata balgarin 6te iz4ezne kakto va6te istarkani pesni na uj evrov

Добави коментар

Водещи новини