Джордж Клуни е гей?

  • 01 март 2012 14:01

  • 4889
  • 2
Джордж Клуни е гей?
© gettyimages

Въпреки многобройните си връзки с красавици за Джордж Клуни отдавна се изказват съмнения за неговата сексуална ориентация.

Актьорът реши да коментира тази информация пред американското списание "Адвокат". В интервю пред изданието звездата казва, че няма намерение да скача и да вика "Това не е вярно. Това е моят живот и не знам на кого пречи факта, ако съм гей", допълва той. Артистът отдавана е известен като защитник на хомосексуалните бракове. Клуни коментира и шегата на своя приятели и колега Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в. Актьорът от "Седем" често казва, че ще се ожени за своята половинка Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, когато Клууни ще може легално да сключи брак със своя партньор. Шегата на Брад е много ефектна, защото показва колко са неравноправни законите за различните, казва Клуни.

Актьорът в момента има връзка с колежката си Стейси Киблър, двамата бяха заедно на връчването на наградите Оскар.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4889 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
vsko

2012.04.15 | 21:47

2
neznam ama taq Steisi e bahti qkata macka.Ako ima takava jena do sebe si i e gei,tva e za besilo.Vapreki 4e ne vqrvam da e homo palka...

2012.03.17 | 01:20

1
mnogo iasno 4e e pederiuga posran,to blizo do uma

Добави коментар

Водещи новини