Черната Златка не заспива без канабис

  • 05 февруари 2019 15:45

  • 11943
  • 5
Черната Златка не заспива без канабис
© Фейсбук

Скандалната плеймейтка обаче не се друса. Не си я представяйте като наркоманка с празен поглед и изсулени дънки. Напротив - силиконката е в по-добра форма от всякога, пише "България Днес".

"За здравето, за красотата на кожата, дори за фигурата едно от най-важните неща е качественият сън", казва Златка. За зла беда татуираната бургазлийка имала тежки проблеми със съня години наред - за професията на модел и плеймейтка е най-нормалното да се спи през деня и да се обикалят дискотеките по нощите.

Покрай майчинството Черната Златка опитва да нормализира биологичния часовник и открива тайнствена добавка от индустриален коноп, с която да заспива. За изненада на Злати въпросното чудо е много разпространено на Запад, но не и у нас. След като прочита всичко по темата, решава да опита, защото всички я уверяват, че няма пристрастяване както към "обикновената" марихуана.

Боб Марли, легендарният реге певец и агитатор за свободна употреба на трева, би се гордял с нашата Черна Златка! Въобще скандалната сексбомба, която роди от семейния мъж Миро и ту се разделяше, ту се събираше с него, е луднала по здравословния начин на живот. Освен че спортува като луда и не позволява дори едно излишно килце да ѝ се лепне, си променя хранителния режим.

"Откакто ви споделих, че спирам месото, преди две седмици, получавам сума запитвания как върви диетата, затова реших да ви разкажа - чувствам се добре, имам много енергия и виждам положителен ефект върху кожата! За да заменя месото, започнах да си приготвям храни, които по-рано не са били част от менюто ми, и това понякога води до подуване на корема, особено варивата!", признава Златка. Затова се налагало да приема и допълнителни хранителни добавки. Не спира и да агитира феновете да събират пластмасови капачки за благотворителна кампания, с която ще могат да се закупят още 2 кувьоза за недоносени бебета. Дали канабисът я прави толкова добра?!, допълва изданието.

Последвайте канала на

Novini.bg
11943 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Asd

2019.02.06 | 07:41

5

Професия плеймейтка???

2019.02.05 | 19:30

4

Стига сте ни занимавали с тая смръдлива селянка , бе !
бат'Паци

2019.02.05 | 18:05

3

Ама разбира се,нали стана майка на годината!Да ви ева майката проста...

2019.02.05 | 17:42

2

Хубава жена и добър човек е Златка. Да е жива и здрава, да роди още деца !

2019.02.05 | 17:16

1

без канабис и уй в гъза

Добави коментар

Водещи новини