Джизъса се отказа от църковен брак?

  • 28 февруари 2012 11:14

  • 4953
  • 5
Джизъса се отказа от църковен брак?
© Интернет

Кумът Рамазан Кадиров няма да стъпи в църква, с което Благо Джизъса напълно се съобразил.

Познатият като най-религиозен сред българските футболисти, предпочел да угоди на президента на „Терек“ и да отложи за по-късно църковния брак, който е най-съществената част на всяка венчавка.

Татуираният с лика на Христос футболист се ползва с пълното благоволение на Рамазан Кадиров. Тяхната взаимна любов изглежда направо подозрителна, като имаме предвид какви подаръци прави президентът на Чечня на Благо Георгиев. От него Джизъса е получил два джипа, „Хамър“ и „Тойота ленд крузър“, както и швейцарски часовник за сто хиляди евро, пишат от Блиц.

Говори се, че Кадиров ще продължи да глези Благо и за сватбата му е подготвил още по-щедър подарък – имение.

Заради това, че Кадиров е мюсюлманин, той няма как да застане редом до Благо в църквата, но пък и Джизъса е сметнал, че ще е по-добре да отложи черковните дела, но не и да се лиши от скъпите кумски подаръци.

Този сценарий не звучи особено добре – възможно е Джизъса да е ръководен от християнското си великодушие, благодарение на което проявява религиозна търпимост.

В миналото имало планове АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и Ники Михайлов да кумуват на Христина и Благо, но след това Джизъса поканил Кадиров. Заради високопоставения кум бъдещата булка Христина си замълчала и се съгласила с бъдещия си съпруг.

Двамата имаха бурна любов и раздели по време на своята връзка. Христина бе бременна в шестия месец, когато Благо взе, че си падна по фолк певицата Лияна. Романсът им бе кратък, тъй като съвестта на футболиста проговори и той набързо се върна при майката на детето си, с надеждата някой ден да изкупи греховете си.

Последвайте канала на

4953 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2012.03.01 | 10:05

5
za kvo ni zanimavate s toq maneken???

2012.03.01 | 10:03

4
Това е най-тъпият човек, който съм виждал на живо през живота си.
4u6

2012.03.01 | 04:57

3
Na toia balerin rezaka mu spukva cifkata sigurno,a az ako go sre6tna-6te mu razpompam mucunata ot 6utove,ultraprotiven sodomit
kalin-orela

2012.03.01 | 04:55

2
ami,to kakvato ni,carkvata,takiva sa i viarva6tite...viarata si ia nosia v sebe si i ne mislia,4e se izmerva,s tova,kolko pari si dal za sve6ti,ili slojil na ikonata...da kupuvam na popovete.nagli pedali,novi limuzini i 4asovnici....a,blagoi georgiev e dobar hristianin,samo,ako premahnem7,8 ot bojiite zapovedi....
asq

2012.03.01 | 04:55

1
на тея двамата не им е чиста работата

Добави коментар

Водещи новини