Цвети Стоянова се раздели с гаджето

  • 25 януари 2019 11:51

  • 14152
  • 4
Цвети Стоянова се раздели с гаджето
© Фейсбук

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и дългогодишният й приятел - вратарят на "Локомотив" (София) Александър Любенов, са се разделили, пише в. "България днес".

Новината бе потвърдена лично от футболиста. Това се случи в станалите традиционни лайв чатове в инстаграм. Там един от приятелите на Любенов поставя ребром нещата - „С Цвети заедно ли сте?". Отговорът на стража беше още по-красноречив - "Не". Малко по-късно друг попита дали си има приятелка и отново следва категоричното "не".

Според близки до двамата те са сложили край на връзката си още през ноември, но досега не се е знаело за това. Каква е причината, не е ясно. Бившите гаджета явно не питаят лоши чувства един към друг, защото все още са приятели в социалните медии. Съмнения, че нещо не е наред в двойката, се появиха около празниците. Тогава гимнастичката качи своя снимка с късметче от кафе, на което пишеше "сватба". "Само младоженецът липсва", написа Стоянова, с което намекна, че има проблем с приятеля си. Но до вчера нито един от двамата не беше казвал директно, че вече не са заедно.

След раздялата им бившето "златно момиче" се е посветило на работата си. Тя тренира малки момиченца в частен клуб в София. Освен това се занимава и с дизайн заедно със своя приятелка.

Любенов от своя страна движи с близки авери след раздялата си със Стоянова. И се забавлява по мъжки. Най-често е в компанията на бившето гадже на Цветелина Найденова - рапъра Марсел Величков. Двамата посетиха Милано по мъжки преди Нова година.

Последвайте канала на

Novini.bg
14152 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Юрген Клоп

2020.03.11 | 19:46

4
таа па кфа е !?
jimmy

2019.01.27 | 12:42

3

Сега да не скочи пак ...

секс маниака

2019.01.26 | 16:52

2

Дали мога да имам шанс с нея?

2019.01.25 | 18:13

1

Тази не е ли пишман самоубийцата, дето дори и това не можа да свърши като хората.

Добави коментар

Водещи новини