Христо Сираков вдига тайна сватба

  • 11 декември 2018 14:04

  • 15545
  • 2
Христо Сираков вдига тайна сватба
© Фейсбук

Бизнесменът Христо Сираков и тазгодишната носителка на титлата „Мис Плеймейт“ Жанета Осипова вдигат тайна сватба. Това разкриха близки на бъдещата булка, която се е похвалила със скъпия си годежен пръстен.

„На ежегодното парти на „Плейбой“ Христо подари огромен букет с червени рози на Жанета. За пръв път обявиха връзката си, че са влюбени, и аз искрено се радвам за щастието, което е намерило място в живота им“, бе споделила плеймейтката Деси Фотосесията пред в. „Телеграф“.

Миската изтъкна, че Сираков е сериозно обвързан, но пропусна да разкрие, че скоро ще е законна половинка на блондинката. Запознати издават, че Жанета е в трепетна подготовка за голямото събитие. Русокоската нямала търпение да се види в бяло, като вече е набелязала и дизайнер, който да сътвори булчинската й рокля.

Напомняме, че плеймейтката втрещи малки и големи с фотосите, които сподели в официалния си профил, направени пред храм-паметника „Свети Александър Невски“. На тях Жанета позира с изрязано бельо, високи дантелени чорапи и булчинско було. Феновете й се бъзикат, че всъщност това е било репетиция преди същинската сватба.

Последвайте канала на

Novini.bg
15545 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Дядо Пройчо

2018.12.11 | 19:28

2

Тоя трябва да е изкукуригал.

sonya_v_d INSTAGRAM

2018.12.11 | 14:12

1

ах как ме боли дупето ве!

Добави коментар

Водещи новини