Гаджето на Преслава е син на чейндж милионер

Поредният нов любовник на Преслава, Жоро Бирмата, бил син на чейнджаджия милионер, забогатял покрай афери с покойния висаджия Митко Маймуняка, Коце Маца и Христо Ковачки.

Малката Бирма е едва на 24 години, но според негови авери бившият футболист пръска по 50 бона седмично, отпуснати от баща му Евлоги Станоев - Голямата Бирма.

Той също навремето е бил футболист. Преквалифицира се в бизнесмен и завърта сделки със скраб от "Кремиковци". Трупа първоначален капитал именно от препродажбата на старо желязо от комбината за цветни метали.

Дебелите връзки в подземния свят пък му позволяват да завърти верига от чейндж бюра, където превърта натрупаните капитали от собствените се сделки, а и на свои приятели.

В тесния му кръг от авери още по онова време е и футболният бос и шеф на черното тото Костадин Хаджииванов-Коце Маца, който с днешна дата се укрива от правосъдието и е издирван от Интерпол, заради незаконните залагания.

Евлоги Станоев трупа милиони и от въгледобив. В този бизнес пък Бирмата се намесва преди няколко години чрез Христо Ковачки.

На съгражданина си от Перник свекърът на Преслава продава придобития през 2006 г. местен клуб "Миньор". Отделно Станоев притежава няколко ресторанта в София и Перник и дистрибутира хранителни добавки, издават още съгражданите му.

Жоро, гаджето на чалга певицата, пък е известно с бурния с нрав не само в Перник, но и в София. 24-годишният младеж се движи с охрана от трима души и кара поръчково "Бентли".

Близки до милионерската фамилия издават още, че свекърът на чалга иконата лично благословил връзката й със сина си. Станоев бил доволен, че момчето му е влюбено и най-после ще се кротне до една жена, разкрива в новия си брой "Уикенд".

Коментари

 1. 2018.03.28 | 13:31
  Направо ми иде да повърна!!!!!!!!! И след това да поискам политическо убежище в Узбекистан.
 2. 2016.08.11 | 17:09
  Жорко е на 21 ,а не на 24 години.Много красиво и добро момче ,не е за тая стара кранта Преслава, спала с цяла София.А и като познавам майка му ,не мисля ,че ще си даде детето на нея .Той може да си вземе всяко момиче ,което си поиска.
 3. 2016.03.20 | 09:01
  Дрън, дрън, изобщо не е този гаджето... Сензационни инсинуации...
 4. 2012.03.02 | 13:53
  Може би вече сте чули за новата интернет сензациа - Wazzub. За по-малко от два месеца сайта събра над 1 милион потребителя и бройката им се увиличава заплашително бързо. Чудите се защо? Отговорът е много прост. Този вид изкарване на пари е нов, въвежда се за пръв път на интернет пазара. Компании като Google и Facebook изкарват милиярди, защото ние използваме техните услуги.Регистрирайте се сега за да имате големия шанс да изкравате пари всеки месец до края на живота си,ето и линка чрез който да се регистрирате http://signup.wazzub.info/?lrRef=779ba8a5
 5. 2012.03.01 | 19:55
  E тя от къде да знае...вие пък
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Избрано от Интернет