Платената публика на Вихра я освирка

  • 23 февруари 2012 19:16

  • 6748
  • 1
Платената публика на Вихра я освирка
© Интернет
Кариерата на бившата съпруга на Иван – Вихра, май тръгна към дъното.
 
Източници на HotArena.net твърдят, че по време на запис на едно от предаванията на „Споделено с Вихра“ по ТВ7, публиката в студиото, която е платена, я освиркалa. Всички те искали старата водеща Камелия.

Конфузът бил невероятен. Публиката нито веднъж не аплодирала на подадени от продуцентите сигнали. Вихра била повече от бясна на случката, а продуцентите не платили и стотинка на хората, които били наети да ръкопляскат.

След като неочаквано Камелия бе сменена с Вихра, тв маниаците настръхнаха срещу новата водеща. Според повечето от тях русата фолкаджийка се справя много по-добре с тази работа, отколкото „бездарната Вихра“. пише HotArena.net .

Последвайте канала на

6748 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Петър Петров

2012.02.25 | 19:32

1
Може би вече сте чули за новата интернет сензациа - Wazzub. За по-малко от два месеца сайта събра над 1 милион потребителя и бройката им се увиличава заплашително бързо. Чудите се защо? Отговорът е много прост. Този вид изкарване на пари е нов, въвежда се за пръв път на интернет пазара. Компании като Google и Facebook изкарват милиярди, защото ние използваме техните услуги.Регистрирайте се сега за да имате големия шанс да изкравате пари всеки месец до края на живота си,ето и линка чрез който да се регистрирате http://signup.wazzub.info/?lrRef=779ba8a5

Добави коментар

Водещи новини