Алисия потвърди, че е разделена с Бирмата

  • 04 декември 2018 14:51

  • 15592
  • 2
Алисия потвърди, че е разделена с Бирмата
© Булфото

АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия сама потвърди новината, че е разделена с Жоро Бирмата. По време на участие чалгарката призова младите да се радват на свободата си и да не се обвързват на всяка цена, защото другите така правят и даде за пример себе си, пише в. "България днес".

"Аз се чувствам много добре сама, ценя свободата си", призна изпълнителката, за която от няколко месеца упорито се говори, че няма мъж до себе си.

АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия изживяваше бурна любов с бизнесмена Георги Станоев, преди полицията да подгони цялата му пернишка фамилия. Предполага се, че Бирмата е в чужбина и затова е абсолютно невъзможно да се вижда с певицата. АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия е преценила, че критичното положение може да се отрази на кариерата и семейството й е прекъснала всякакви взаимоотношения с младия милионер.

Докато беше във връзка, фолкаджийката беше доста въздържана по време на участия и не си позволяваше своеволия. Напоследък положението е коренно различно - АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия се прегръща с мъже, прави си селфита с тях и не дава вид на обвързана жена, чийто мъж я чака вкъщи след работа. В създалата си ситуация младите ухажьори придобиват смелост и настъпват към 35-годишната певица, която с усмихва приема напъните им да я впечатлят. Само преди няколко месеца това беше напълно невъзможно, тъй като Станоев е известен с огромната си ревност, която проявяваше на публични места по време и на предишната си връзка - с фолкпевицата Преслава. Скандалите и физическите саморазправи в нощни заведения не са му непознати и приятелките му на няколко пъти пропищяха от него.

Novini.bg
15592 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Муньо-капута

2018.12.04 | 17:43

2

Ся няма ли кой да я ибе............

2018.12.04 | 15:05

1

И това ли е новина???

Добави коментар

Водещи новини