Кулагин към Людмила Захажаева: Ти си Лили Иванова, качена на трактор

  • 20 ноември 2018 15:14

  • 13080
  • 4
Кулагин към Людмила Захажаева: Ти си Лили Иванова, качена на трактор
© Instagram

Гримьорът с остър език Валентин Кулагин се обяви срещу майката на Албена Вулева – Людмила Захажаева, пише "Монитор".

Причината – по време на снощния лайв на предаването „Биг Брадър: Most Wanted”, където Вулева се подвизава, Захажаева сравни леко чалнатия музикант Я-я с Кулагин и Луна. Провокативната рускиня заяви, че Стоян е забавен за зрителите като Валентин и изпълнителката на „Президент“, но „това е патология“.

„Малки са й ръкавичките, ама държи да ги носи. Чантата й е от "килото". Изправя си косата с ютия. Кулагин също разсмивал, и Луна разсмилава, но това е Паталогия. А ти си Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи, качена на трактор. В днешното предаване три пъти чух името си, ще дойда най-накрая в студиото да ви опукам там, панаири такива!", написа в социалните мрежи гримьорът.

Кулагин не пропусна да коментира и своя колега в шоуто – Цецо Андреев, който влезе в лют скандал Емануела на тема кой е по-по-най и чии зависимости са реални.

„Говори ми за ниво тая, дето разведе половината държава“, отсече Цецо.

"Цеци - Вирсачито. Иска и то като мен да бъди, ама от б0тици в Илиенци. С камъня Сварофффски", написа за него Валентин, като пусна две снимки на подобни техни тоалети – единият оригинален, а другият реплика.

Novini.bg
13080 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ddp

2018.11.21 | 18:44

4

Защо продължавате да занимавате с тоя световно неизвестен педал....има такива мнооооого

Stamat

2018.11.21 | 14:08

3

Какво друго да каже "мъж", който се гримира и най-важното в живота му са дрешките и изправянето на коса!Неприятното е, че преди се криеха по домовете си, а сега ни ги показват по всеки възможен случай! Изкривяване и болест!

2018.11.20 | 15:59

1

руски педераст

лично го познавах в Хасково

2018.11.20 | 17:27

2

полуруски но че е педераст и то от най наглите и лигави е доказано още в родният му град Хасково затова е в СОФИЯ да се скрие ама пустият педераслък винаги наделява!

Добави коментар

Водещи новини