Енрике Иглесиас опипа задните части на фенка и ядоса Анна Курникова (видео)

  • 19 ноември 2018 10:09

  • 32785
  • 3
Енрике Иглесиас опипа задните части на фенка и ядоса Анна Курникова (видео)
© Getty (архив)

Енрике Иглесиас зарадва фенка и ядоса половинката си Анна Курникова, коментират жълти издания от Холандия.

Испанският певец предизвика гнева на бившата руска тенисистка вчера на концерт в Амстердам. Докато изпълняваше той хита си "Herо" (в чийто клип участва и бившата му приятелка Дженифър Лав Хюит), една почитателка се качи на сцената. Тя се хвърли върху своя идол и двамата за кратко се оказаха в доста интимна близост. По едно време ръката на певеца се оказа върху задните части на ощастливената фенка. Младата жена отвърна на Иглесиас със същото.

Разпространеното видео предизвика гнева на Курникова. Спортистката изригна с яростни постове в социалните мрежи. "Досега рускинята си затваряше очите за любовта на фенките към певеца, но вероятно тя ще напусне звездния си партньор", написа "Лаатсе нюз", наливайки масло в огъня на спекулациите.

Курникова и Иглесиас са заедно от 2001 г. Двойката  има близнаци.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
32785 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
пич

2018.11.19 | 18:39

3

Енрике , чукай , братко наред , сега ти е паднало , един път се живее и малко време си млад и желан от готини мацки !! После ще съжаляваш !

.

2018.11.19 | 14:02

2

държава Холандия не съществува! Има Нидерландия!

Енрике

2018.11.19 | 11:03

1

Това е за всички дами ,които се правят на прекалено интересни и недостъпни ил опитват да манипулират връзката си ,чрез секс !
В крайна сметка ,ще ви оставят или ще ви изневерят , има много други жадни за страстна любов положителни емоций секс . Търсете страстта ,будете желанието си за съвместност топлота сексуалност и позитив , не бъдете минусът на батерията и ще се учудите ,колко по-красив е животът ви . (същото се изизква и от кавалерите към дамите) .

Добави коментар

Водещи новини