В Павлово били бесни на Глория

  • 21 февруари 2012 17:30

  • 7162
  • 5
В Павлово били бесни на Глория
© Булфото

По време на големите снеговалежи и натрупвания по улиците комшиите на Глория в кв. Павлово решили да дадат положителен пример на всички бг граждани като съберат пари за наемането на снегорин, който да почисти на частни начала покритите с преспи малки улички в китния квартал.

Препъни-камъкът в цялата тази история се оказала една от звездите на чалгата, а именно – примата ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в.

Тя притежава разкошен палат във въпросния квартал, но се дистанцирала от инициативата и не пожелаела да се включи в съседското начинание.

Улицата пред огромния имот на Гло също не била почистена от снега, но певицата нямала намерение да направи никакво усилие, дори да попита какво е нужно, за да бъдат изчистени преспите.

Нея не я интересували неволите на обикновените граждани, защото без проблем газела натрупания сняг с мощния си джип. Паркирала возилото си точно пред входа на тузарския си имот и след две крачки се озовавала на топло в покоите си.

Именно поради тези дразнещи факти съседите на ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в са настръхнали срещу нея, пише kliuki.bg. Гневи ги мисълта, че въпреки категоричния отказ на звездата да помогне за разчистването на снега, щом наетият снегорин дойдел в квартала, щял да почисти цялата улица, барабар с мястото пред имота на певицата.

Последвайте канала на

7162 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
коментарчо

2012.02.23 | 15:14

5
Нека снегорина натрупа целия сняг пред къщата на тази псевдо чалга звезда , да видим как ще си изкара джипа ,да вземе греблото и да рине сняг като всички останали , какво се прави на кралица
цак

2012.02.22 | 20:15

4
Абе тоя горе с фейсбук коментара, ще е мъж а пише в женски род?

2012.02.22 | 19:36

3
Най- жалкото в цялата история е не това че Глория не е дала пари. Естествено че няма да даде, да не е луда! По страшното е че някой от въпросните съседи се е оплакал на някой жълт сайт. От къде на къде Глория, а й който и да било друг ще наема частен снегорин, това са пълни глупости , изобщо се чудя защо тези жалки хора пишат това за 2 стотинки на дума.
anapana

2012.02.22 | 19:35

2
селянка............
азис

2012.02.22 | 19:35

1
Най-новият хит на Глория: 'Снегорин"...

Добави коментар

Водещи новини