Емилия и Жорж Башур за първи път разказаха за трагедията със сина на бизнесмена

  • 30 септември 2018 10:45

  • 102921
  • 7
Емилия и Жорж Башур за първи път разказаха за трагедията със сина на бизнесмена
© Кадър: Нова телевизия

Жорж Башур и певицата Емилия дадоха първото си интервю след трагедията със сина на бизнесмена, пред Нова тв.

Трябваше да бъде един уникален ден. Той така и започна. Отидохме, обядвахме. Моят племенник имаше бал тогава. Това, че той е карал с висока скорост, не е вярно. Той караше със 110, 120 км/ч.. Просто се случи за един миг. Навлязохме в събрала се вода. От там поднесе колата, изгуби се контрол. Може би липсата на опит или съдбата реши да стане това.  Той много пъти ни е возил, разказа Емилия.

"Изхвърчахме в дере като с трамплин. Когато се свестих тях ги нямаше в колата. Аз бях без колан, а те бяха със. Феди още тогава не беше добре. Още тогава лекарите ни казаха, че няма надежда за него. Бяхме в един ресторант, обядвахме, когато разбрахме, че той е починал", добави певицата.

"Говорихме си в колата, смеехме се, аз седях до него, тя беше отзад. Изведнъж чух синът ми в паника да крещи "леле" и колата да поднася. Всичко стана за 2 секунди. След удара в мантинелата колата започна да се върти във въздуха. От този ден помня, че за първи път съм абсолютно безсилен да направя каквото и да е. Отказвам да приема какво се случи. Липсата на най-скъпото ти същество е много тежко", добави Башур. 

"Първата новина, която ми казаха, е че е много тежък случая. Аз тогава изкрещях, че не вярвам. Извинявам се за реакцията си. Смея да кажа, че лекарите направиха повече от възможното, за да го спасят", каза още той. 

Емилия ме попита в болницата ние ще останем ли заедно и аз се шокирах от този въпрос. Любовта ме спаси, заради нея, дъщеря ми, родителите", разкри през сълзи бизнесменът.

Последвайте канала на

Novini.bg
102921 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
тттттъп

2018.10.01 | 13:47

7
Жалко за момчето, наистина жалко и тъжно е да си отиде толкова млад човек. Но Емито е прекали, това интервю закъсня. И стига с тия пластични операции. Заприличала си на Майкъл Джексън с това носле, срамота!!! И цялата в бяло, мъка и тъга но за бащата!

2018.09.30 | 16:56

6
Фолкаджийска мъстия ! Набързо сключи брак , за да не вземе тоя да се разкандардиса и сега тръгнала да подсмърча по телевизиите ! Направиха сватбата , ходиха по курорти цяло лято , и сега , когато свърши сезона , ревът и двамата !!!

2018.09.30 | 16:03

5
Съжалявам ако прозвучи грубо, но наблюдавах много случаи, не с цел, а неволно, случайно, в които щом единия от родителите тръгне с друг човек, всичко се връща на детето, а за съжаление имам три случая, в които децата сами се самоубиха, и три случая, в който се разболяха. Извинявам се за това, не съм искала да стана свидетел на тези случки. Нямам си на идея защо станах, но ви го споделям.
Иванова

2018.09.30 | 16:02

4
Съжалявам
Иванова

2018.09.30 | 16:01

3
Съжалявам
Странджата

2018.09.30 | 13:03

2
Проблемът не е във високата скорост а в калпавата магистрала!Не е допустимо да правиш пътища с висока скорост и да има аквапланинг!За непросветените аквапланиниг означава локви по пътища с пределно-дустима скорост-разбирай магистрала!Всички магистрали в РБ са с акт16- следователно със или без застраховка ЖИВОТ отговорна е ДЪРЖАВАТА с нейните отговорни органи подписали и приели обекта!Аз бих осъдил държавата за бездействието на контролните органи!
Падение

2018.09.30 | 12:46

1
Страшна работа е това интервю,с нясна цел. Нали вдигнаха сватба,хапнаха,пийнаха,повеселиха се. Та сега се сетиха и по телевизии да ходят. Трябва ли и в скръбта си да търсят медийна изява и кому е нужно? Ама какво да очакваш от продажна фолкаджийка,освен излагации.

Добави коментар

Водещи новини