Нора Недкова и Валентин Кулагин спретнаха луд скандал за легло

  • 11 септември 2018 21:39

  • 30723
  • 4
Нора Недкова и Валентин Кулагин спретнаха луд скандал за легло
© Нова телевизия

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин спретнаха луд скандал за разпределението на спалните в Къщата на Биг Брадър.

"Не ми харесва тук, няма да спя на това легло. Чувствам се притеснена", така блондинката коментира отделеното й спално помещение. Недкова разкри, че по договор имала право на отделна спалня, но не и толкова малка.

"Тук няма да се поберат дори куфарите ми", оплака се Недкова. 

Плеймейтката пожела да се настани в спалнята на Валентин Кулагин и Папи Ханс, като разбира се гримьорът отказа категорично.

"Не желая да спя с нея. Няма право. Тя е селянка и каруцарка", коментира Кулагин. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
30723 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.09.12 | 14:13

4
Организаторите, това ли смятате че е VIP и отгоре на това им плащате, за цялата тази простотия и пошлост?
у

2018.09.12 | 11:16

3
Нямам обяснение защо се върши това с въпросното предаване у нас ! Коя сила е в състояние да извършва тази подигравка с хората, като толкова нагло и безочливо ни се натрапва простотията и пошлостта като нещо което трябва да възприемаме за цвета на нацията ! Защо се показват морално и психичаски деградарали хора, които трябва дъ бъдат добрия пример за подрастващите !? Толкова ли голяма е силата на парите, та до тях се нареждат и хора, които сме считали за морални стожери на обществото !? Хората с власт задават ли си въпроса до какво води тази реклама на идиотщината за нашите деца !?
грозната нОРА

2018.09.12 | 02:21

2
браво боро пич си наи точно ги определи тия там
боро1

2018.09.11 | 22:53

1
да ви еа майката проста, не ви гледам , ама у фейса се появявате, марш от тука измет , кой ви е набедил, че сте някакви известни бе, деа селяните недообразовани , ох, марш , карайте си помийното шоу сами и не ми се появявайте повече ......

Добави коментар

Водещи новини