Дара призна за раздяла с Папи Ханс

  • 11 септември 2018 18:41

  • 34297
  • 4
Дара призна за раздяла с Папи Ханс
© Instagram

Раздялата на известната певица Дара и партньора й Константин Трендафилов, известен още като Папи Ханс, вече е факт. Поп звездата сама обяви това в социалните мрежи.

"Здравейте, тъй като много от вас ми писаха, сега ще обясня накратко как седят нещата между мен и @iampapihans , за да не си измисляте свои сценарии на историята ни. Връзката ни приключи преди месец, запазихме това за нас си (не е нужно всеки да знае всичко, не смятах и за адекватно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за ПР стратегия). Може да сте ни видяли някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането му от къщата. Имаме едни прекрасни приятелски взаимоотнонешия и това няма да се промени.  Няма драма- само любов.  Обичам те, стискам ти палци, успех. -Ex love", гласи написаното в Instagram и Facebook.

Любовта между двамата пламна по време на участието им в риалити формата "Черешката на тортата".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Здравейте, тъй като много от вас ми писаха, сега ще обясня накратко как седят нещата между мен и @iampapihans , за да не си измисляте свои сценарии на историята ни. Връзката ни приключи преди месец, запазихме това за нас си (не е нужно всеки да знае всичко, не смятах и за адекватно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за ПР стратегия). Може да сте ни видяли някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането му от къщата. Имаме едни прекрасни приятелски взаимоотнонешия и това няма да се промени. Няма драма- само любов. Обичам те, стискам ти палци, успех -Ex love

A post shared by DARA (@darnadude) on

Последвайте канала на

Novini.bg
34297 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.09.12 | 18:49

4
тоа брадясалия е пeдал

2018.09.12 | 01:29

1
Истината е ясна: Дара е сладка, но не се чyка особено добре. А тоя брадатия ханс иска да помпи.

2018.09.12 | 17:08

3
кекса се хвали че идва от другия бряг

2018.09.12 | 15:08

2
ше й пръсна пyтаната на Дарка

Добави коментар

Водещи новини