Памела заряза футболист заради децата му

  • 09 септември 2018 10:48

  • 17915
  • 2
Памела заряза футболист заради децата му
© Getty Images

Американската актриса Памела Андерсън е напуснала любимия си френски футболист Адил Рами, след като е отхвърлила и предложението му за брак, съобщи „Сън“. 51-годишната блондинка дори е дала подарения й от Рами венчален пръстен с диаманти на „Картие“ на най-големия си син Брандън. Тя вече си стяга багажа, за да се изнесе от дома им на френската Ривиера, пише Kanal3.bg.

32-годишният Рами играе за Олимпик Марсилия и има близнаци от бившата си съпруга. Именно след последната среща на играча с децата му Памела взела решение за раздялата, за да не бъде пречка за общуването на Рами с неговите близнаци. Заин и Мади се родиха през септември 2016 г., а няколко месеца по-късно Адил Рами се раздели с майка им - 26-годишната Сиеди Биемон.

"След като прекараха миналата седмица с чудесните близнаци на Адил, сърцето на Пам се сви от мъка, че любимият й няма достатъчно време за децата си, затова реши да се махне“, информира източник, близък до актрисата. "Памела смята, че тя е причината Адил да не прекарва достатъчно време с момчетата си. Това е безкористна постъпка на Памела, една искрена романтичка, въпреки, че сърцето й е разбито“.

Памела Андерсън считала, че за доброто на Адил Рами той трябвало да се събере отново с майката на децата им - красивата манекенка Сидони Биемон.

Последвайте канала на

Novini.bg
17915 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Роб на влаЗта

2018.09.09 | 13:07

1
Че като го взема от жена му и двете деца не се ли замисли.
Никой не гледа чужди деца ....
Пламенчо

2018.09.09 | 21:14

2
С изключение на Ники Михайлов.

Добави коментар

Водещи новини