Бирмата нашамари публично Алисия

Як скандал, гарниран с шамари, са си спретнали АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и половинката ѝ Георги Станоев – Бирмата, научи от свидетели на случката "България днес".

Въргалът се разиграл в нощно заведение в Благоевград пред очите на стотици гости на клуба.

Малко преди певицата да излезе на сцената, милионерският наследник нахълтал в дискотеката и тръгнал към АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, която стояла удобно в сепаре и си гукала с антуража си.

Вместо с целувка и прегръдка към любимата Станоев нападнал половинката си с буйни крясъци. Бирмата вдигнал с ръцете си миньончето от сепарето и едвам не я убил с поглед.

Според Бирмата АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия си има вземане-даване с личния ѝ шофьор и е бесен.

"Имаш нещо с него", крещял Бирмата, докато сочел шофьора на изпълнителката.

Певицата се опитвала да предотврати свадата и стояла спокойно до агресивния си приятел, без да обели и дума. Бирмата не преставал да вика и крещи, а накрая АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия изгубила самообладание и също на висок тон му отговорила, че това са поредните измислици, след което тръгнала към гримьорната си.

В този момент Бирмата я хванал за ръката и ѝ ударил няколко плесници пред всички гости в заведението, твърдят очевидци. След ударите на Станоев АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия паднала на земята. Въпреки това Бирмата продължавал да крещи на певицата, която криела главата си с ръце, тъй като се страхувала боят да не продължи.

Щом се изправила на крака, АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия се разплакала и хукнала към стаята, в която трябвало да се подготви за участието си. След няколко минути непрестанен рев певицата решава, че няма да пее в Благоевград и обявява на собствениците на бара, че си тръгва. Въпреки опитите им да я накарат да се качи на сцената, АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия е непреклонна.

"Заключи се сама в стаята и плака дълго", разкриват свидетели на случката.

За да замаже положението, АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия обяснява в специално видео на феновете си, че е паднала по стълбите и си е ударила лошо главата.

"Паднах по стълбите и си ударих главата. Час и половина не знаех какво се случва. Изплаших се. Стоях и чаках да ми мине, но главата ме болеше адски много. Не се чувствах добре", твърди АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

След шамарите певицата спира да вдига телефона и не отговаря на Станоев, който се опитва със скъпи подаръци да замаже гафа си. Певицата обмисля да сложи край на връзката си с милионерският наследник, но е разубедена от майка му - Лидка Скалата, с която са близки приятелки.

Коментари

 1. 2018.09.05 | 14:35
  Тоя тъпак няма ли крака та си е цапал ръцете ...
 2. 2018.09.05 | 14:21
  секцията е ШОУ с политика ли да ви занимават хахахаха, ама и сърити има тц тц тц тц
 3. 2018.09.05 | 10:54
  Бахти и разказа изчетох. Направо се чудя дали да не адаптирам таз случка в филм
 4. 2018.09.04 | 12:45
  Еееее, най-сетне нещо за бирмата. Бях се притеснил защо не пишете нищо за домашния любимец...и ето, вие написахте тези страхотни редове. Благодаря !
  1. 2018.09.04 | 16:25
   ха сега да кажат и по нещо за Николета и за Преслава и тогаз денят ще е най - прикрасниа
 5. 2018.09.04 | 14:14
  АКО ТОВА Е ВЯРНО, АЛИСИЯ ДА МУ БИЕ ДУЗПАТА И ДА ГО ПРАТИ ДА СЕ ЛЕКУВА.
 6. 2018.09.04 | 13:38
  За един приятел да питам: сега като е посегнал на жена пред свидетели, къде са ония с конвенцията? Да оставим на страна кой е виновен, кой парцал, кой мутра. Нали имаше закони за домашно насилие? Един подписан свитък щеше ли да промени нещо?
 7. 2018.09.04 | 13:30
  Страхотна новина. Добре, че ме информирахте. Беше ми доста напрегнато, какво се е случило, но вече съм спокоен. Колко съм щастлив вече. ........ Всички, които ходят по чалготеки и такива новинарчета дето ме занимават с такива световни новини ги съжалявам
 8. 2018.09.04 | 11:27
  Който ходи с хурви , бере ядове ! Те страдат от хроничен сърбеж и изпуснеш ли я , веднага се е наденала на някой !
 9. 2018.09.04 | 10:38
  Новини.бг,защо ни занимавате с тези светски клюки.Няма ли какво друго да пишете.
 10. 2018.09.04 | 10:29
  Комунистически наследници,милионери! Защо ни занимавате с тези боклуци?
 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Бихте ли уголемили устните си?

Бихте ли уголемили устните си?

Избрано от Интернет