Алисия: Кариерата ми взе всичко

  • 28 август 2018 13:56

  • 28430
  • 5
Алисия: Кариерата ми взе всичко
© Фейсбук

За да сбъднеш мечтите си, трябва да жертваш много! В това се убеди и певицата АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

Бившата на Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб разкри пред феновете си, че кариерата й е взела всичко. За да успее, тя жертвала личния си живот и забавленията, само и само да достигне по успеха, пише в. "България днес".

"Заради участия не съм била с най-близките си хора, когато е трябвало да съм до тях - откровена е изпълнителката. - Винаги съм правила всичко в името на кариерата си. Изпускала съм рождени дни и празници на приятели, защото съм имала участия. Ходила съм по изяви болна. По важност на първо място е синът ми Валери-младши. Веднага след него е кариерата ми."

В дългата си кариера АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия само на два пъти отлага участия и това се случва по независеща от нея причина. В края на седмицата на певицата от Вакарел й се налага да отложи своя изява заради инцидент, който тя претърпява. Малко преди участието си в нощно заведение в Благоевград певицата пада по стълбите и си удря зверски главата.

"Час и половина не знаех какво се случва. Изплаших се. Стоях и чаках да ми мине, но главата ме болеше адски много. Не се чувствах добре", обясни АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, която от удара получава огромна цицина, а също така си ожулва и ръката.

В същото време певицата опроверга слуховете, че ще влиза във "ВИП брадър". Името на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия бе забъркано в медиите, че ще прекрачи прага на къщата, но в това няма никакви истина, разкри изпълнителката.

Последвайте канала на

Novini.bg
28430 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
В е л и к и я

2018.08.29 | 03:24

5
Боже помогни ми , ти къкво си имала освен голата си п.тка ма ... !
Jesus

2018.08.28 | 20:07

4
Простотията ти е взела още повече!

2018.08.28 | 16:37

3
Искам да я чyкам
Greek

2018.08.28 | 14:55

2
А толкова много е дала на света.
TONY

2018.08.28 | 14:32

1
още щеше да духаш на паркинга във Вакарел. Не се оплаквай!

Добави коментар

Водещи новини