Гадателката Адриана скочи срещу идеята за трети пол

  • 22 август 2018 12:16

  • 18731
  • 3
Гадателката Адриана скочи срещу идеята за трети пол
© Фейсбук

Гадателката Адриана, която е първият мъж в България, който се превърна в жена, скочи срещу идеята за трети пол. Бившият учител, който днес се изявява като врачка, е твърдо против създаването на множество нови полове.

„Против еднополовите бракове съм и не съм съгласна да се разреши съществуването на стотици видове полове”, заяви блондинката. Адриана Миронова е първата жена в България, която сменя пола си.

През 1992 година след 20-часова операция учителят Андрей вече е с отстранени мъжки полови органи и е превърнат в истинска жена. Операцията е излъчена по телевизията и е сензационна за своето време. А днес Адриана е твърдо против всякакви трети полове, еднополови бракове и други подобни действия, пише в. "България днес".

„Не може да го решиш и да стане. Преди години аз изпитах неистови болки, докато стана жена, а на днешно време всеки се превръща, в каквото си поиска без проблем”, коментира пророчицата.

Мнението й е, че половете са два–мъжки и женски. И всеки друг трябва да е забранен. Освен това тя призова да се обърне повече внимание на убийствата и самоубийствата, а не на Истанбулската конвенция.

Признава, че не е присъствала на нито един прайд, защото не вижда мястото си там. Адриана разбули и друга мистерия–че ще става баба. „Наскоро се видях с дъщеря си и не видях да има корем. Де да беше така”, смее се 53-годишната жена.

Адриана допълва също, че няма мъж до себе си, но и не търси. „Вече отмина моето време, пък и мъжете, които харесвам, се намират само в романите, които чета”, споделя скромно бившият учител.

Последвайте канала на

Novini.bg
18731 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
баси

2018.08.23 | 09:39

3
По принцип и аз съм против, но ако има трети пол тя тази определено трябва да е за него

2018.08.22 | 17:33

2
Напълно нормално е да не иска повече полове - че то и без друго мъже не останаха, а е бъкано с джендъри!

2018.08.22 | 13:45

1
Това нещо на снимката май е от четвъртия пол, от извънземните.

Добави коментар

Водещи новини