Хванаха Галена с трева

  • 14 февруари 2012 19:58

  • 26256
  • 27
Хванаха Галена с трева
© Булфото

ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и е била изловена от полицаи с трева в дамската си чанта преди десетина дни, научи "Монитор" от близки до певицата.

Случката се развила във Велико Търново, където изпълнителката живее с половинката си Галин. Палавата брюнетка тъкмо се усамотила с приятел в близост до местно заведение и, преди да дръпне няколко пъти от цигарата с марихуана, местните пазители на реда секнали удоволствието й. В този момент единствено известността помогнала на хитовата изпълнителка да не бъде арестувана.

От "Монитор" потърсили ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и за коментар и тя отрекла това да е вярно. "Какво е това джойнт?", попитала първосигнално фолкфурията, а след кратко разяснение за какво става въпрос заявила, че тя самата никога не е пушила каквито и да било цигари."Не обичам цигарения дим и затова никога не съм пушила", казала звездата, която посрещна Свети Валентин в чужбина. "Не съм в България, работя", потайно отбелязала певицата.

Преди дни пък се разчу, че в старозагорски клуб, където певицата имала участие, се наложило да изкарат всички клиенти на заведението заради бомбена заплаха. Взривно устройство, както и съмнителни вещи или предмети обаче така и не били открити. Управителката на клуба подписала, че гарантира сигурността на посетителите и веселбата продължила вяло с малцината останали.

Според очевидци ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и побързала да се прибере в хотела още след като ченгетата го опразнили, бясна от проваления купон. Тя заподозряла за телефонния тероризъм фенове на друга фолкфурия, която щяла да гостува на следващата вечер в същото заведение, коментират в гилдията.

Последвайте канала на

Весела Найденова
26256 27

Коментари 27

Добави коментар
Дедослав

2012.02.25 | 15:22

27
Каква трева в тая зима? При нас има само сено, и нашите кози ги раниме с него. Тая от къде е намерила свежа трева да пасе, като 'сичко е затрупано със снЕг ?!?
niki

2012.02.18 | 15:46

26
dolna kurva svirkajiika, da doide da mi posviri na duduka

2012.02.18 | 15:45

25
ami ,kato e izvestna i sledovatelno beznakazana,kakvo da kajem nie-obiknovennite drajdani na taq 6ibana darjava????ebati i bokluka!!!
болярин

2012.02.18 | 15:45

24
Абе незнам за тревата ама Галена със сигурност не е природозащитничка защото разби вековна гора във близост до картала във Велико Търново за да си прави палат. Сякаш толкова неможа да си прави палата където са другите блокове, ами трябваше да се изсече толкова стара гора за да си прави кефа, отделно и пътя до там трябваше да се разоре и разбие за да стигат трактори и машини до там. Тая гора някои хора я познават от както се помнят, а сега като отидат там няма нищо всичко изсечено разорано от кранове багери и строителни материали за да й строят палата с 30 стаи и незнам си колко декара двор. Срам. А няма и срама тъй като в предавания по планета казва че обичала природата а иначе неспоменава как я разрушава за да си прави палата. Явно и управлението в града е подкупено, но дано подписката която се събира в града против строежа й стане достатъчен за да може да и се разруши направеното до сега и да се възтанови обратно дърветата и природата там.
Н

2012.02.18 | 15:43

14
на мястото на лоето се строи къщата на Галя никога не е имало гора и не само ,че не е имало никога гора а дори и дръвчета стига си писал глупости ставаш смешен то бива бива злоба и завист ама чак толкова... 100 тона мастило се изписа по темата никога не е имало нищо дриго освен камъни и тръни а пътя злобарино е разбит от десеките коли на ловците които всеки ден ходят на стрелбището което е на 30 м. от въпросната къща
za policaite otnosno

2012.02.18 | 15:45

23
Щом са намерили трева трябва да има наказание и справедливост. Кво като е известна Галена, законът е един и същ за всички граждани в България, ако бях на мястото на шефа на полицията щях да ги уволня тези дежурните полицаи дето не си гледат работата си, ебати женкарите.
niki

2012.02.18 | 15:45

22
jenata im e napravila po edna svirka na jalkite policai4eta i problema e re6en
win7

2012.02.18 | 15:45

21
....за едни може затвор заради 1 цигара с трева а за други не може ..... говорете ми после за справедлив и безпристрастен съд......
...

2012.02.15 | 18:09

1
до сега няма вкаран в затвора за 1 цигара .така че недей дранка много много . Отвори си очите и недей варва на тия какво пишат че така преувиличат фактите че не истина
Възмутен

2012.02.18 | 15:45

20
Цял свят знае, че цигарите са много по-вредни от тревата. И какндидат-студентите по медицина многат да го обяснят, ама нашите законотворци като не са ходили на училище и до един като Запада пръдне се насират не се спряха: "Тревата, та тревата....". И какво като тревата?!?! Колко хора пушат и в България масово се произвежда тютюн - в пъти по-вреден, а никой не го прави на въпрос. Ама всичко това са лостове за да се тормози населението и да се отконява вниманието от важните проблеми. Я, да оставят хората на мира, да си хапват, пийват и пушат щом искат. И да се захванат с язовирите, престъпноста, малцинствените проблеми, икномиката... А те "Галената" с трева я хванали. ГЕРОИ!!!
относно към възмутения

2012.02.18 | 15:44

18
ей пич ти биология учил ли си, ако не си аз съм учил, тревата с 5 пъти по вредна от тютюна тоест ако пушиш една цигарка с трева все едно си изпушил 5 цигари тютюн това е факт и е доказано от учените 5 към 1
PoP

2012.02.18 | 15:44

19
Kurva mnogo svirki e pravila prez jivota si i produljava

2012.02.18 | 15:44

17
abe neznam no, 6tom sa ya hvanali tryabvalo da ya arestuvat ,ako be6e nyako druk dosega polisayite ima6e da se hvalyat 4e sa hvanali narko plasyaor ...bilhata kon 6tyaha da napravyat ...zakona e edin za vsi4ki viv darjavata nyama ,beden nyama bogat ,ili izvesten .....
Краси

2012.02.18 | 15:43

16
Егати п******ката държава. А сигурно никой друг не пуши тоя боклук така ли. Ама за няква миризлива силиконка сте си направили труда цяла статия да пишете. И защо подяволите не е арестувана. Значи другите могат да ги арестуват, а ш*****те миризливи богаташчета неможе а? И мноо ясно, че не знае кво е джойт. Те тия освен силикон друга дума незнаят.

Добави коментар

Водещи новини