Маскирани обраха дома на Лили Иванова докато спи

  • 03 август 2018 09:32

  • 24469
  • 5
Маскирани обраха дома на Лили Иванова докато спи
© Булфото/Архив

Маскирани крадци са обрали жилището на Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи на престижната столична улица "Оборище", съобщава "Уикенд".

Обирът е бил извършен в края на месец юни, но се пази в тайна от МВР по настояване на естрадната прима.

Крадците са проникнали в апартамента на именитата певица, прониквайки през таванските помещения. Не е известно как апашите са съумели да стигнат до тях – дали с шперц, с който са отключили входната врата на кооперацията, или прехвърляйки се в блока от покрива на друга сграда. Крадците са се спуснали от тавана с въже до терасата на певицата, след което са проникнали в жилището й, отваряйки балконската врата.

Кражбата е била извършена в ранните часове на нощта – около 3,30 след полунощ, като охранителни камери от блока са заснели действията им. Апашите обаче не могат да бъдат разпознати, тъй като са носели черни маски и ръкавици.

По време на обира Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи е била в апартамента си, но не е усетила чуждо присъствие. Естрадната легенда е повикала полицаи от Пето РПУ в София на следващия ден около обяд, когато се събудила и установила, че й липсват пари, бижута и ценни предмети. Общата стойност на откраднатото е за няколко хиляди лева. Пред полицаите от сектор "Грабежи" Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи обяснила, че преди да си легне е активирала алармата, която обаче не се е задействала при влизането на апашите. Естрадната легенда е помолила криминалния случай да не попада в сводката на МВР, за да не предизвиква нездрав медиен интерес.

Дръзкото нахлуване в дома на примата удивително наподобява обира над друга знаменитост – водещата от БНТ Мира Добрева, която също бе ограбена, докато спи. Журналистката обаче даде гласност на случая и разпространи видеокадри на единия от апашите, проникнали в жилището й.

За нахлуването в апартамента на Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи криминалистите подозират бандата на столичния крадец Павел Илиев - Пачата, който е обявен за издирване. Пачата е търсен от МВР заради взломна кражба в Слънчев бряг, извършена на 4 юли. Ченгетата подозират, че преди да забегне към южното черноморие с бандата си, Пачата и свитата му са обрали апартамента на Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи на "Оборище".

Съседи на естрадната прима потвърдиха информацията на "Уикенд" за скорошен обир на апартамента й. Според думите им, полицаи разпитвали всички живущи в кооперацията на улица "Оборище", но нито един не видял крадците. Любопитен детайл е, че в нощта на обира пазачът на входа не е бил на работа, тъй като ден по-рано постъпил в болница. Охранителят, пазещ блока, също е разпитан и е установено, че не е съпричастен към обира в дома на Лили.

Novini.bg
24469 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Димитър

2018.08.04 | 10:27

5
Посетете сайта ни най-евтините ножчета за бърснене са при нас!!!
nojcheta.eu

2018.08.03 | 10:30

1
Няколко хиляди- бълха я охапала , тая не си знае милионите и тя като Бойко.
Vorodod

2018.08.03 | 14:17

4
А да не би ти да искаш да имаш милиони?
Stamat

2018.08.03 | 13:54

3
Който не вярва на написаното, да провери при арменския поп!
червен боклук

2018.08.03 | 12:10

2
червен насран трол

Добави коментар

Водещи новини