Капчикова скочи на Тита, сравни я с мъж (снимка)

  • 25 юни 2018 14:17

  • 25316
  • 2
Капчикова скочи на Тита, сравни я с мъж (снимка)
©

Бившето гадже на КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор е готова да нападне всяко момиче, което е близко до рапъра. Този път обект на словесните нападки на блондинката се оказа певицата Тита.

Явно подразнена от успеха на последния хит на певицата, в който дейно участие има КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор, плеймейтката сподели пародийно клипче на песента "Фотошоп" на Тита, в която изпълнителят е мъж, накичен с руса перука и набола брада. Като коментар миньончето пише с насмешка - "Приликата с действителни лица е случайна". Десетки фенове на Тита интерпретираха думите на Ася като поредния скандал, който моделката иска да създаде.

Защитници на Капчикова пък изригнаха гневно в нейна защита.

"Не тая лоши чувства към Тита. Просто съм споделила клип и съм написала нещо. Това не означава нищо", каза красавицата пред в. "България днес",  като опита да потуши разразилата се кавга.

"Много сме изненадани, досега не сме имали проблеми с Ася Капчикова. Мисля, че Тита се развива перфектно, и това, че има недоброжелатели, е само знак за успеха й", заявиха от екипа на привлекателната дива.

Последвайте канала на

Novini.bg
25316 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пламен

2018.06.25 | 15:38

1
Да ми лапат чепа и двете;)
Жеката

2018.06.25 | 15:55

2
едната на единия мадур , другата на другия, а за дриско чепа - лъскав и обрязан - Жеката черпи - ахаххаха

Добави коментар

Водещи новини