Домашен питбул уби кученцето на Гери Малкоданска (снимка)

  • 20 юни 2018 15:24

  • 644
  • 4
Домашен питбул уби кученцето на Гери Малкоданска (снимка)
© Facebook

Красивата синоптичка Гергана Малкоданска написа разтърсващ пост в личната си страница във Фейсбук. Малкоданска се сбогува с кученцето си, което е било убито от "домашен" питбул, който посегнал и на нейния брат.

Ето и какво публикува синоптичката в мрежите: 

"Сбогом, Оскарчето ми. Липсваш ... безумно, ужасно, разкъсващо, раздиращо ... Истината е, че изобщо не става по-леко с дните, само се правим на по-силни. Истината е, че не си спомням някога да съм била по-щастлива, откакто ти беше част от семейството ни. Че си АНГЕЛ и носеше само усмивки. Дори не успя да направиш 3 ... защото беше разкъсан от “домашен” питбул. Който щеше да разкъса и брат ми след това ... Моля ви, не си взимайте кучета, които не знаете как да гледате!!! А за нас остава болката. И надеждата, че най-доброто кученце сега е при най-добрия човек... Много ви обичам и двамата, макар и от далеч"

Проблемът с безпризорните  кучета се разраства и отнема десетки животи всяка година. Припомняме, че само преди седмици питбул нахапа кучето на Джерард Бътлър в София. През февруари питбул уби 3-годишно дете в с.Мокрище. 

Виновниците обаче не са четириногите, а собствениците им, които ги оставят гладни, често и настървени. Питбулите се ползват често и за незаконни кучешки боеве, с една цел - печелене на пари. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
644 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Аман Чернев

2018.06.21 | 10:22

4
Сега да скопят собственика на звера. Очевидно го е тренирал да убива. Песа на инжекция в отвъдното. Какво кава закона за подобни случаи? Като за начало да плати 10 000 на стопанката за емоционална травма и за затрит живот на кученцето.
Петър

2018.06.21 | 08:38

3
За пари са продаде на турчин,некати хохохо

2018.06.20 | 15:41

2
Малкодоганска

2018.06.20 | 15:40

1
бесило за долната отрепка собственик на питбула

Добави коментар

Водещи новини