Криско става водещ в Шоуто на Слави

  • 27 април 2018 10:03

  • 19534
  • 4
Криско става водещ в Шоуто на Слави
© youtube

КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор ще става водещ в Шоуто на Слави, пише "България днес". Рапърът ще сяда в стола на Дългия всеки петък.

Нещата между шоумен номер 1 у нас и КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор са уредени напълно и се очаква певецът да се появи като лице на предаването съвсем скоро.

Изпълнителят ще има своя рубрика в предаването, което се излъчва всяка вечер. КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор влиза в шоуто на мястото на младата певица Крисия. Детето-чудо на българската музика имаше рубрика в предаването на Дългия, която изведнъж бе свалена от ефира, без да има причина за това.

КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор сам призна, че започва работа при Слави. "От другата седмица започвам да водя шоуто. Без майтап", написа рапърът.

Феновете на КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор вече са във възторг, че техният любимец ще се появи на екран. "Нямаме търпение да те видим. Ясно е, че ще избиеш рибата", вълнуват се привържениците на изпълнителя.

Идеята на Слави да вкара в шоуто си КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор идва по време на заснемането на общата им песен. Парчето "Гледай как се прави" е хитът на сезона и чупи рекорд след рекорд, а докато снимат клипа, двамата се сближават много. Щом Трифонов споделя идеята си да го вкара в шоуто, КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор веднага дава знак за съгласие. Рапърът е убеден, че така ще придобие още по-голяма популярност.

Дългият смята, че лице като КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор може да вдигне рейтинга на предаването. Шоуто на Слави в последните години се изхаби отвсякъде и водещият прави един от последните си опити да го съживи. Според Трифонов КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор ще успее да привлече младата аудитория, тъй като е най-популярен именно сред нея.

Последвайте канала на

Novini.bg
19534 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
африканец

2018.05.03 | 16:01

4
...дип че е нисичко лапето, можеше и в балета да вземе участие...

2018.05.03 | 16:01

3
ПРОСТОТИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Боби

2018.05.03 | 15:57

2
Кой е Криско,кич и пьлна простотия.

2018.04.29 | 12:28

1
СТИГА С ТИЯ ФАЛШИВИ НОВИНИИИИИИИИИИИИИИ

Добави коментар

Водещи новини