Гери-Никол в триъгълник с Коцето и Джизъса

  • 25 април 2018 15:41

  • 15456
  • 7
Гери-Никол в триъгълник с Коцето и Джизъса
© Facebook

Младата певица бройка фолкпевеца Константин и футболиста Благой Георгиев, като се натиска с тях по дискотеките в различни вечери. И докато с Джизъса имат нещо като връзка, то с Коцето го раздават само флиртаджийски, въпреки че често преминават границите на благоприличието, пише в. "България днес".

В понеделник вечерта Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B за пореден път се отдаде на бурна нощна вакханалия след края на шоуто "Като две капки вода". В чалготека в Студентски град тя купонясваше с Коцето, актьора Иван Юруков и Боби Турбото. С певеца беше особено близка, като двамата не спираха да се прегръщат и да се целуват по вратовете и бузите.

В един момент емоциите дойдоха в повече на тийнейджърката и тя реши да си тръгне от нощното заведение. Облече си якето, взе си чантата и тръгна, но беше спряна от Константин. Той я сграбчи и не искаше да я пуска да си ходи, тъй като още му се купонясваше.

Сцените едва ли са се харесали на Благо Джизъса, който е хлътнал по варненката и я иска само за себе си.

Георгиев си харесва Яката дупара, щом я вижда за пръв път, и започва да я ухажва. Първоначално младата изпълнителка се дърпа, но Джизъса е изключително настоятелен и не приема отказа на Гери да излязат и да се видят насаме.

В крайна сметка певицата се съгласява и още след първата среща хлътва по бившия национал. Благо успява да омае в мрежата си Гери. Именно заради връзката си с варненската певица Георгиев от няколко седмица не пропуска да наблюдава отблизо изявите на певицата в "Като две капки вода". В публичното пространство циркулира кадър, на който се вижда как футболистът е награбил девойчето и я мляска по врата.

"Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B е на такава възраст, че трудно ще се кротне и иска да се забавлява. Затова и вероятно се натиска с различни мъже, което едва ли им се харесва. И докато Коцето е женен и има две деца, то Георгиев е прясно разведен и може да флиртува с която си иска мадама. Въпреки различните им семейни статути между тях застава младо момиче и се заформя любовен триъгълник, който може да причини една камара поразии", коментираха запознати отблизо със заплетена ситуация.

Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B не крие симпатиите си към Константин и в "Капките". В края на гласуването тя почти винаги дава 5 точки за него, а той традиционно й връща жеста.

Последвайте канала на

Novini.bg
15456 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2018.05.07 | 05:07

7
Искам да се чyкам с тази табуретка.

2018.05.07 | 05:07

6
Ше й подуя пyтката от сeкс

2018.05.07 | 05:07

5
Прави ми се сeкс с нея, но нямам пари.
Неграмотни драскачи

2018.04.27 | 22:46

4
Правописа ви е като чалгата.
КОКО

2018.04.27 | 17:58

3
"ПравописЪТ" , тиквеник.
Ввв

2018.04.27 | 17:56

2
Табуретка...

2018.04.27 | 10:38

1
Как ми се иска да се наeбем с гери ...

Добави коментар

Водещи новини