Ким Кардашиян не обича третото си дете

  • 26 февруари 2018 18:06

  • 20413
  • 1
Ким Кардашиян не обича третото си дете
© Instagram

Риалити сензацията Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити намекна, че не обича третото си дете. Два месеца след като звездата гушна малката Чикаго, тя още не е сигурна, че може да се привърже към нея. Проблемът е, че тъй като не я е износвала тя, а сурогатна майка, Ким не се чувства емоционално свързана с бебето.

„Въпреки че оценявам факта, че не се налагаше да дебелея и да се мъча да отслабвам след бременностга, предпочитам да бях го направила сама. Просто се надявам да ми пука, колкото за другите... Но всеки казва, че няма да има разлика“, изповяда се тя в шоуто на знаменития клан Keeping Up With The Kardashians, пише "Монитор".

Чаровната брюнетка и съпругът й – рапърът Кание Уест посрещнаха Чикаго в дома си срещу сумата от 45 хиляди долара като възнаграждение за жената, която я износи. Родителите я наричат на галено Шай. Другите деца на Ким и изпълнителя на Gold Digger са 4-годишната Норт и малкият Сейнт, който се появи на бял свят в края на 2015 година.

Последвайте канала на

Novini.bg
20413 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ojeno

2018.03.18 | 11:35

1
Легално купено бебе!!!

Добави коментар

Водещи новини