Изпяха "Шушана" и на английски (видео)

  • 25 януари 2018 11:38

  • 50396
  • 3
Изпяха "Шушана" и на английски (видео)
©

Английски кавър на "Шушана" е на път да взриви мрежата. Автор на прочувствената балада е победителката от първия сезон на "България търси талант" Богдана Петрова.

"С този кавър исках да направя "Шушана" наистина красива песен и мисля, че успях", коментира за "България Днес" незрящото момиче от Пловдив.

Песента се превърна в хит за броени дни, а изпълнителят й Наско Ментата стана най-слушаният певец напоследък. Ментата наскоро разкри, че не очаквал подобен успех на кавъра и дори го заснел на шега с група приятели на маса.

За Богдана всяка песен има свой собствен чар, та дори и да е с чалга ритъм. "Мои колеги и приятели не одобряваха тази песен и тя наистина не е особено приятна, но всъщност крие определена магия и исках да я покажа", каза Богдана. Момичето успява да създаде романтична версия на хита, който се радва на завиден успех в социалните мрежи с няколко хиляди гледания за броени дни, а изпълнителката получава десетки отзиви и поздравления.

Петрова изгря на звездния небосклон преди повече от 7 години в телевизионния формат, търсещ талантливи българи, и го печели. Вместо да последват обещаните бляскава кариера и слава обаче, професионалният път на Богдана спира въпреки победата.

"Всичко беше нормално, започнах работа в музикалната фирма на Саня Армутлиева, но с течение на времето просто не можахме да се нагодим", коментира певицата отношенията си с продуцентката.

"Тя не искаше артист като мен, което беше и основният фактор да напусна продуцентската й компания и да се реализирам сама", разкрива Петрова. И допълва: "Не сме се разделяли със скандали и проблеми. Всеки пое по своя път, но съм усещала нейната власт, когато съм опитвала да реализирам проекти".

Стремглаво Богдана продължава да се занимава с музика. Въпреки трудностите тя има собствена платформа в социалните мрежи, чрез които изкуството й достига до публиката. "Музикален педагог съм, така че успявам да се издържам от музика", категорична е изпълнителката.

Последвайте канала на

Novini.bg
50396 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Meлани

2022.02.22 | 06:55

3
Свири да песни в музика

2018.01.27 | 19:49

2
dah - sosana 1975
Пачавретина

2018.01.27 | 19:49

1
Проста свирка!!!

Добави коментар

Водещи новини