Десислава окичи бебето с позлатен биберон (снимка)

  • 10 януари 2018 12:59

  • 18216
  • 2
Десислава окичи бебето с позлатен биберон (снимка)
© Instagram

Броени дни след като даде живот на втория си син, Десислава отпразнува повода с приятели. Малкият Борис бе затрупан с подаръци, сред които и биберон с покритие, наподобяващо злато, на което е изписано и името му.

На купона по случай появяването му на бял свят присъстваха колежката на фолкпевицата Елена Паришева и съпругът й Ивелин Попов. Раждането на първородния си син ММА боецът Благой Найденов отбеляза и с нов татус. Изгората на Десислава омастили върху гърдите си името на малкия, както и рождената му дата – 28 декември, пише "Монитор".

Наскоро звездата от „Пайнер“ сподели, че с Малката Кобра правили опити за бебе от доста време, но новината за положителния тест за бременност преди девет месеца била изненада.

Деси вече отглежда по-голям син – Майки, който е в чудесни отношения с Найденов. Тази година се очаква пък щастливите родители да се разходят и до олтара. Двамата проговориха за намеренията си преди няколко месеца, като тогава отбелязаха, че ще изчакат раждането на общия им наследник.
 

 

Thank you @djordann

A post shared by Blagoy Naydenov (@blagoynaydenov) on

Последвайте канала на

Novini.bg
18216 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.01.14 | 11:56

1
Бре бре бре! Само човек с комплекси може да направи това!

2018.01.14 | 11:56

2
за биберона!

Добави коментар

Водещи новини