Децата на Ирина Сарачинова тормозили дъщерята на Вихра

  • 26 януари 2012 21:37

  • 6190
  • 1
Децата на Ирина Сарачинова тормозили дъщерята на Вихра
© Интернет

Детска война се разрази в драмата между Вихра, Иван и Ирина.

Шокираща подробност за отношението на любовницата Ирина Сарачинова към дъщерята на Иван – Ава, сподели майката на Вихра в студиото на ТВ7. Според бабата на Ава, която най-често се грижи за момиченцето, децата на Сарачинова тормозели внучката й.

„Оплаква ми се, че момичето я мразело и постоянно я скубело. Често стигали и до бой” – разкри разстроената тъща на „опосума”.

Малката Ава всеки път се връщала в шоково състояние от срещите с баща си и новото му семейство. Момиченцето плачело и питало защо татко му позволява да се държат така с него. Заради тормоза щерката на Вихра помолила майка си повече да не разрешава да я водят при Ирина и децата й.

Бившата половинка на Иван – Вихра, пък потвърди слуховете, че той е почти пристрастен към алкохола и често се напива. Докато живеели заедно, на нея през вечер й се налагало да носи до вкъщи пияния си мъж и да крие изцепките му от детето. Иван имал тежко пиянство и дори ставал агресивен, като обърнел няколко чашки.

С женско коварство обаче новата изгора на Иван Ирина Сарачинова набързо изкоренила вредния навик на „опосума” и откакто е с нея, той не близвал алкохол – твърдят запознати.

Последвайте канала на

6190 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мен

2012.01.30 | 10:38

1
Не знам защо, обаче тая гнусна мутра с тази студена усмивка, тези продълговати червосани устни, отва изкуствено избелено лице ми напомнят много на The Joker: http://whatculture.com/film/cool-stuff-the-joker-batman-1989-tim-burton-sideshow-action-figures.php Отвратителна е !!!

Добави коментар

Водещи новини