Кралиците на Фотошопа - Гери-Никол, Галена и Николета Лозанова (снимки)

  • 25 ноември 2017 10:55

  • 77137
  • 2
Кралиците на Фотошопа - Гери-Никол, Галена и Николета Лозанова (снимки)
© instagram

Перфектните форми са мечта за всяка дама, но и има и такива, за които те са фиксидея. Фотошопът не далечна техника по целия свят, за прибиране на някое и друго килце. Известните личности на българския звезден небосклон, които се ползват най-много с Фотошопа са Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B, ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и и Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През. И да, говорим за изкривено пространство около снимките, и очевидно невъзможни разположения на телата им.

Изпълнителката Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B е сред звездите, които се радват публично много на своите по-пищни форми, но това се оказва лъжа. Почитатели й често забелязват нещо нередно в снимките на певицата. Изкривени огради, пердета и стени точно в областта на корема й показват, че Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B се ползва от услугите на Фотошопа.

(снимки: Инстаграм)
 

Друга колежка на Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и е хващана не по-рядко в подобни грешки по фотосите си. Поп фолк певицата, която роди само преди 9 месеца често изтънява своите крака в последствие, на което крака й са с коренно различен размер, както и несъпоставими с реалните й прасци. На необработените снимки все пак се виждат реалните пропорции на хитовата изпълнителка.

 

(реална)

(снимки: Инстаграм)
 

Скандалната плеймейтка Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През често решава, че трябва да „премахне“ своите татуировки чрез Фотошоп, или с цел да уголеми своите гърди да изкриви косата си.

(снимки: Инстаграм)

Последвайте канала на

Радина Лазарова
77137 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
kapa

2018.01.28 | 09:25

2
Koito izpolzva Фотошоп, e s nai mnogo defekti.
Валентин

2018.01.26 | 20:23

1
Съдба, съдба защо си тъй жестока - к*рвите много са, а кинтите тъй малко?

Добави коментар

Водещи новини