Обявиха Христо Сираков за сводник!

  • 24 януари 2012 20:26

  • 12845
  • 16
Обявиха Христо Сираков за сводник!
© Интернет

Бизнесменът Христо Сираков, който е основната фигура в риалитито "Милионер търси съпруга" бе обявен за сводник от седмичен таблоид.

Според разследване на журналиста Милен Зафиров богаташът, известен с колоритния прякор Ицо Стоте манекенки, върти бардак в луксозното си имение край язовир "Искър".

Местните хора твърдели, че огромната къща на Сираков е използвана като нелегален публичен дом и тя била позната в района като "курварника". Там често отсядали богати приятели на бизнесмена заедно с манекенки, поръчани по каталог. Според слуховете сред съседите на милионерското имение риалитито "Милионер търси съпруга" било претекст на Сираков да си намери нови проститутки, а не законна съпруга. Красавиците, които той избрал за участие, били съвсем наясно с новите си задължения и открито го демонстрирали и на тв екрана, събличайки се по бельо пред камерите. Разговорите между уж сантименталния кандидат съпруг и гостенките му се въртят около секса на билярдна маса, които момичетата охотно желаят да пробват.

Седмичникът, обявил Христо Сираков за сводник, твърди, че богаташът няма никакъв почтен бизнес. Заводът за кожи в Габрово, който той се похвали, че притежава, бил купен за жълти стотинки от партньори на милионера. Той пък разпродал машините на предприятието за скрап и уволнил всички работници, а фирмените жилища разпродал на нови собственици. Вносът на мебели и вино от Италия, строителството и производството на яхти били само параван за изнасянето на компаньонки към Ботуша от Сираков и за сводничеството, на което го открехнала близката му приятелка Меги Дерм.

Липсата на особени сантименти и желание за кротък семеен живот у Христо Сираков станаха достояние на зрителите още в първите епизоди на "Милионер търси съпруга". 55-годишният плейбой уж търсеше сродна душа и жена, различна от тези, които среща по лъскави коктейли, но избра за участие в предаването само девойки около 20-годишна възраст, чийто вид недвусмислено показваше, че са живи златотърсачки. С развитието на сюжета от първоначалния избор на момичета оцеляха шест млади дами - Елисавета, Елена, Дарина, Илона, Мариета и порнозвездата Виктория Радина.

Виктория набързо отвя конкуренцията с освободеното си държане и спечели адмирациите на Сираков. Тя е известна в медийните среди като едно от гаджетата на Красимир Маринов-Големия Маргин. Радина се похвали в интервюта, че Маргина искал дете от нея  и отношенията им били сериозни. Скоро обаче добре облеченият бизнесмен натирил поредната си любовница и в лицето на Христо Сираков Виктория съзряла нова възможност.

Ицо веднага налапал въдицата и порнозвездата с чужбинска кариера е почти на сто процента сигурна победителка в "Милионер търси съпруга". "Жениме се, не жениме се, едно дете ще ти направя. Ако искаш, така да се разберем", пошегува се Сираков по време на вечерята си с пламенната брюнетка, като дори й предложи двамата да прекарат следващото лято в Монте Карло. Той явно е забравил обещанието си, дадено пред продуцента Емил Кошлуков, че на всяка цена ще надене брачна халка на победителката в риалитито.

Покрай "Милионер търси съпруга" стана ясно, че Сираков още е влюбен в първата си жена - соцманекенката Мария Башлиева, както и в брадърката Зара. Чувствата му към моделката Ирен Онтева обаче вече са напълно изтлели. Бизнесменът храни топли чувства към три деца - доведената си щерка Денница, 13-годишната си биологична дъщеря от Башлиева Анна-Мария и синчето от Онтева Кристиян. Не е изключил обаче и възможността да се сдобие с нови наследници, при това от порнокрасавица като Виктория Радина, пише blitz.bg.

Последвайте канала на

12845 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
на нивата

2012.01.30 | 22:30

16
Тези плевели виреят на нивата:простащина, вулгарност, цинизъм, има ли смисъл да се изброява. Може да са златотърсачки простите момета, дето се чудят как да намерят повод да си отворят кълките пред обектива. Може и да е милионер престарелия дръвник със сбръчкан шушон. За всички има място под небето. Но за това вулгарно сборище място на екрана на уважаваща се телевизия -НЯМА! Това е просто поредната порция помия за промиване на съзнанието на подрастващите зяа да станатат по-лесно момичетата - долнопробни кръчмарски курви, а момчетата - които стават за бандити или педерасти- пак там, другите - обслужващ персонал във фирмите на подобни шушони. ГОРКАТА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!

2012.01.29 | 11:53

15
До 30 % намаление от www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си
Помощ

2012.01.28 | 05:11

14
А няма ли някакви хапчета за изкукуригали дъртаци?
джъдж

2012.01.26 | 12:10

13
Какво ли още го чака "уважаемия зрител" , след края на тази еманация на воинствуващата простотия ? Не смятам ,че могат да измислят нещо по-долно от това ,ама знае ли човек.

2012.01.26 | 02:02

12
А така, продължавайте да си завиждате. Човека чука момичета, пред чиито снимки вие само можете да онанирате пред мониторите, но въпреки това той е "педераст"?
Мен

2012.01.25 | 21:54

7
Хахаха, абе може ли да си чак толкова прост бе, олигофрен ? :D :)
ace of spades

2012.01.25 | 21:55

11
радвам се че не гледам телевизия
дедал

2012.01.25 | 21:55

10
искал бебе ще му направим кво толкова ?
Мен

2012.01.25 | 21:55

9
Абе няма ли да се намерия нкой да го застреля тоя боклук и да му навре една пура в ануса - горяща ???
икар

2012.01.25 | 21:55

8
тоя педерас що не се подмиши с професор Вучков най ще му отива ? капут
nada

2012.01.25 | 21:53

6
Защо обвинявате "100-те манекенки" - плаща си човека за "елитни+ проститутки "на повикване" - да не би да е виномен, че има жени, които за пари лесно могат да се продадът, още повече, че тея пари ги е заработил, като жиголо на манекенките..........

Добави коментар

Водещи новини