Софка купонясва без Гринго

  • 28 септември 2017 11:55

  • 13155
  • 0
Софка купонясва без Гринго
© Булфото/Архив

Софи Маринова купонясва в дискотека, докато приятелят й Гринго е зад решетките, съобщи "България Днес".

Ромската изпълнителка имаше участие в столично нощно заведение и с голямата си усмивка не показваше с нищо, че страда по възлюбения си, който се оказа с белезници на ръцете.

Тодор Давидов, както е истинското име на Гринго, бе задържан по обвинение в съучастие в изнудване със закана за убийство на бизнесмен от Айтос за сумата от 50 000 лева. Заедно с него е задържан и Стефан Сливков. Според обвинението Гринго го подтикнал да заплаши бизнесмена, че ще убие него и членовете на семейството му. Осигурил телефон и сим карти, от които да се осъществи изнудването, но бил задържан.

В съда Софка заяви, че двамата с Гринго имат планирани участия, и затова настояваше да го пуснат на свобода. Макар че това не се случи, Маринова продължава с изявите си и прибирането на хонорари.

Софи се появи на сцената, облечена само с черни дрехи, и първоначално създаде представата, че силно тъжи. Впоследствие този мит беше разбит и фолкпевицата демонстрира каква фурия е. С лъскавите си обувки Софка не спираше да купонясва и танцува, докато изпълняваше не само новите си песни, но и легендарни ретро хитове.

Чалгарката мигновено беше обградена от сексапилни танцьорки, които допълниха шоуто в дискотеката. Е, имаше и напористи мачовци, които искаха да доближат Софка, но охранителите не ги допуснаха и тя остана без мъжко внимание поне тази вечер. Изпълнителката показа пословичното си купонджийско настроение и по нищо не личеше да е изпаднала в депресия. И все пак е възможно това да е маска за пред публиката, а вътрешно Софка да е с терзания по любимия си Гринго, с когото се опитват да имат деца.

Пред съда Софи Маринова поиска да бъде конституирана като защитник на Гринго, но съдиите не разрешиха. Защитата му настоя да бъде пуснат под парична гаранция, защото нямало доказателства за извършено престъпление от него, но и това желание не беше уважено. Съдът постанови най-тежката мярка - задържане под стража. Ако вината му бъде доказана, законът предвижда затвор от 2 до 8 години и глоба.

Вероятно, след като е осъзнала, че няма с какво повече да помогне, Маринова е отпътувала от Айтос към София, за да изпълни професионалния си ангажимент. Тя ще продължи и в бъдеще да пее, като на този етап не обмисля да спира с изявите. На няколко пъти фолкпевицата е признавала, че са й необходими средства и не може да си позволи да си даде продължителна почивка.

Цялата шумотевица около Гринго съвпада и с подготовката на Софи за мегаконцерта й в столичната зала "Арена Армеец". Събитието е на 9 декември и с него ще отбележи 20-ата си годишнина на музикалната сцена. Около организацията Маринова е вложила сериозен финансов ресурс и именно затова сега не може да си позволи отпускане.

Фенове на Софи Маринова се пошегуваха, че около нея вероятно тегне древно проклятие, което се отразява на мъжете в живота й. През 2013 г. доведеният й син и бивш интимен партньор Дачо беше задържан от полицията във Враца заради разпространение и трафик на наркотици в Италия. Арестът на Данаил Игнатов е станал по искане на правосъдните власти на Ботуша. В Италия той бе обвинен за участие в организирана престъпна група и за разпространение на дрога, казаха тогава от врачанската прокуратура.

Междувременно стана ясно, че най-вероятно Гринго е предприел изнудването, за да помогне на затъналата в дългове изпълнителка. Софка дължи около 400 000 лева на различни финансови институции.

Последвайте канала на

Novini.bg
13155 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини