Алисия натиска Бирмата за бебе

  • 26 септември 2017 18:29

  • 11648
  • 4
Алисия натиска Бирмата за бебе
©

Бебе от Жоро Бирмата! Хич не е далеч от тази мисъл фолкпевицата АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия. Да има втори наследник е една от най-съкровените мечти на изпълнителката, чийто първороден син Валери съвсем наскоро навърши десет години. Ася не крие, че мисълта за още едно дете се прокрадва все по-често в съзнанието й. 34-годишната фолкаджийка се чувства напълно готова да дундурка пеленаче, ако съдбата й предостави тази възможност, пише в. "България днес".

"Бих родила отново, дори и да нямам брак. Много хора живеят без брак, и то добре" - споделя Алисия в свое интервю пред устатата водеща Венета Райкова. Певицата има връзка с пернишкия млад бизнесмен Георги Станоев-Бирмата.

Двамата не демонстрират открито връзката си и избягват да се появяват заедно на публични места. Близките отношения на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия с майката на богатия младок - Лидия, са доказателство, че между певицата и любимия й всичко върви по мед и масло. За достигане на пълна идилия липсва само общ наследник.

Във фолксредите отдавна се шушука, че Ася натиска любимия си за бебе. Бирмата прекарва голяма част от времето си с малкия Валерко и е доказал пред певицата, че може да бъде грижовен и отговорен баща.

Засега Жоро се дърпа, но АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия е категорична, че няма да се откаже от идеята да бъде отново майка. За бебе, но не и за пръстен драпа певицата. Тя е категорична, че не страда от факта, че никога не е получавала сериозно предложение за брак и никога не й е било фиксидея да бъде булка.

Novini.bg
11648 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ввв

2017.09.28 | 18:18

4
Ако е прост,да прави,така като гледам май ще я огрее
Имал - Дал

2017.09.28 | 05:22

3
Алисия иска да издои Фирмата! Цокай маме! :)))

2017.09.27 | 12:06

2
Тия номера с Надка седесарката не минават, кеца-меца може, но без деца. Иначе да е отворила детски дом.
Сливаров

2017.09.27 | 11:15

1
Иска богата п...шка да и сцепи сливата

Добави коментар

Водещи новини