Вачкова: Не съм тормозила Алена

  • 19 януари 2012 12:23

  • 2490
  • 0
Вачкова: Не съм тормозила Алена
© Интернет

Тв водещата Мартина Вачкова неведнъж е споделяла, че няма интерес към врачувания и предсказания и не е суеверна.

За сметка на това обаче пропусна да спомене, че не се интересува и от астрология. Затова когато преди дни в пресата се появиха публикации, че водещата е вманиачена на тема лични хороскопи се наложи да опровергава слуховете отново.

Според последните новини Вачкова толкова много се увлякла по предсказанията и звездите, че не предприемала нищо, преди да си провери хороскопа.

Мълвата носеше, че през ден веселата водеща звъни на Алена за астрологична прогноза. Дори ангажиментите си към предаването „Апартаментът“ отлагала, ако според звездите денят не е подходящ.

Слуховете, че тормози най-известната астроложка през ден за лични прогнози, Вачкова определи като „пълни глупости“.

Тв водещата заяви, че се е срещала само веднъж и то преди години с Алена, но никога не я търсила по телефона, нито има номера й. Що се отнася до контактите й с астролози Марта признава, че им звъни единствено, когато трябва да й гостуват в предаването. Извън работата си обаче няма влечение към тази тема, заявява актрисата пред „24 часа“.

„Не съм си поръчвала никога да ми правят личен хороскоп.“, категорична е Вачкова и разказва, че преди време срещнала случайно астроложката Кети Мартинова. Последната й гледала на карти таро веднъж, но никога не е правила хороскоп на тв водещата.

Последвайте канала на

2490 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини