Ицо Сираков: Мария е безумна красавица

  • 14 януари 2012 15:20

  • 8184
  • 2
Ицо Сираков: Мария е безумна красавица
© Интернет

Милионерът не може да прежали първата си съпруга – Мария – която е голямата му любов.

Мария Бишлиева по соц време е била една от най-котиращите се манекенки у нас.

Приписват й първото място в списъка със стоте манекенки на Ицо. Христо Сираков се жени за нея и въпреки, че отдавна са разведени и досега твърди, че тя е най-голямата любов в живота му. Възрастният плейбой заявява категорично, че времето, което е прекарал с нея е най-щастливото в живота му. И досега той горко съжалява, че някога се е разделил с Мария.

Определя неизбежния за онова време развод като тежко сантиментален и твърди, че никога не е искал да се разделят. Раздялата обаче се наложила по чисто технически причини – Мария имала фирми в Италия и се наложило да живее заедно с децата си там.

И досега Сираков говори за голямата си любов със суперлативи от сорта на: „На Мария душата й е красива, освен че и външно е безумна красавица”. Продължава с подробности, които наистина потвърждават уникалната им любов.така например Ицо обяснява причината, поради която и досега си обичал жената с факта, че когато нямали никакви пари и спели на земята, били прегърнати, пише „Шок”.

Последвайте канала на

8184 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
джъдж

2012.02.01 | 10:58

2
Много моля уважаемите журналисти ,да спрат да ни занимават със словесните и телесните дрисни на този дърт импотент. Предварително благодарим. Вашите /средно/ интелигентни читатели.
123

2012.01.18 | 11:56

1
Еми и мен ме сърбят ташаците и затова си ги чеша.

Добави коментар

Водещи новини