Фолкпевицата Дебора: Бившият ми четири пъти ми е разбивал носа, продължава да ме тормози

  • 29 юни 2017 11:54

  • 58126
  • 8
Фолкпевицата Дебора: Бившият ми четири пъти ми е разбивал носа, продължава да ме тормози
©

"Бившият ми приятел, който в продължение на 3 месеца ме пребиваше, продължава да ме тормози. Постоянно ми пише обидни неща. Заплашва и майка ми, което е наистина ужасно." Това разказа пред "България Днес" фолкпевицата Дебора, която през последните месеци преживяла неприятни сцени на домашно насилие.

Изпълнителката и 31-годишният перничанин Сергей Сергиев се запознават преди половин година. През първите 3 месеца връзката им е повече от чудесна, но изведнъж всичко се превръща в кошмар.

"Като си пийнеше повече, и започнаха да стават едни побоища. Четири пъти ми е разбивал носа. Постоянно бях със синини по лицето", разказа първо пред вестника ни фолкпевицата, след като взела решението да се раздели с насилника си.

След прекратяването на отношенията им тормозът продължил. "Постоянно ми пише да се срещаме, но аз нямам никакво желание. Изпитвам страх от този човек. Обижда по много грозен начин не само мен, но и майка ми", разказа Дебора. Тя предостави чат разговор със Сергей, на който пише "майка ти дъртата курва и ти скоро сте чао". Той дори пишел в социалните мрежи, че Дебора и майка й са "платени котета", като "цената е според колата".

"В продължение на 3 месеца освен побоища търпях и какви ли не обиди. Наричаше ме "курва", "боклук", "нищожество". Нищо хубаво не съм видяла от него. Един път не ми е казал, че съм прекрасна или добра. Аз много го обичах. Дори исках дете от този човек и се опитвахме да си направим. Но в един момент видях, че няма никога да се промени", сподели с тъга фолкпевицата.

"В продължение на 6 месеца му готвех и го хранех, а той как ми се отблагодарява... Обижда ме по толкова грозен начин", добави Дебора.

Тя се притеснява да подаде сигнал в полицията, тъй като се страхува за живота си и се опасява, че Сергей може да й посегна още по-сериозно.

"Оттук нататък ще си гледам работата. Ще избягвам пропаднали мъже като Сергей. Той е добър, но като си пийне, става коренно различен. За жалост пие много често. Имам виждания за живота ми и те не са свързани с агресивни мъже. Дори не можех да си върша работата заради нараняванията. Нямаше как една фотосесия да направя. Клип не можех да заснема, нито да отида на интервю. Повече никога няма да го допусна да ми се случи. Тази грешка няма да я повторя. Ще започна кампания срещу домашното население. Много жени ги пребиват, а те си траят и това трябва да спре", завърши с оптимизъм изпълнителката.

Дебора твърди, че и членове на семейството на бившия й приятел също й звънели, за да я обвиняват, че разпространява лъжи и нямало нищо вярно в думите й.

Последвайте канала на

Novini.bg
58126 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Коста

2017.11.08 | 01:06

8
Ех, Дебора, пък и не само ти!Колко такива гърли като теб им чупят носа и скъсват *ъза и то само защото не искате да водите труден живот. Всичко си има цена, но това го знаете по-добре от мен, когато си лягате с мъже от които ви се повръща!Опитай по трудния начин може и да успееш, а
Русофилът

2017.09.22 | 06:33

7
Сорос е виновен Сорос и американците и Европейския съюз Да живее МОСКВА И ДРУГАРЯ ПУТИН ЛЕНИН СТАЛИН ДИМИТРОВ КПСС БКП И МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ И КАРПОВ УРАААААААААААААА

2017.09.22 | 06:33

6
A, колко пъти ти е порил сливата?

2017.09.06 | 14:13

5
На снимката гледа все едно са я били и ебaли едновременно.
ттттъп

2017.09.06 | 14:13

4
Когато си с някого то е от любов. Не е да му готвиш и да храниш. Не очакваш благодарности!!! Любовта е химия меежду двама, това е просто любов не сметка!!!
Гост

2017.09.06 | 14:13

3
Тъпа путка
Петко

2017.09.06 | 14:13

2
Не ти е чупил носа без нищо ! Имало е причина !
2

2017.09.06 | 14:13

1
Ама ти счупи носа докато не ти беше бивш, нали? Ама и сметка си си правила - чупи ти носа, но нали пари има... Хвани пак някой такъв и тичай да се жалиш по медиите после!!!

Добави коментар

Водещи новини