Монах гасне по Благо Джизъса

  • 12 януари 2012 10:57

  • 4518
  • 0
Монах гасне по Благо Джизъса
©

Служител на Бога от манастир край София гасне от любов по футболния национал Благой Георгиев, твърдят източници на в. "Всеки ден".

За седма поредна година полузащитникът на Терек посрещна Рождество Христово в манастира в Кокаляне. Още на 24 декември в черквата се събират поклонници от цяла България. През деня се готвят постните манджи, с които миряните посрещат Рождество. Вечерята преминава на свещи, а всички са седнали на земята, слели ръце в молитви.

Присъствието на Благой по време обети не било смущаващо за другите набожни в черни раса. Монасите били свикнали с присъствието му и никой не гледал на него като на футболиста с дебела банкова сметка и куп бройки зад гърба.

Благо дори си имал фен клуб. Един от най-отявлените му почиталите бил 29-годишният монах Петър, който буквално гаснел по сексапилния ритнитопковец. Макар под купола на обителта похотта и грешните мисли да са забранени, божият раб на няколко пъти се осмелявал да търси интимност с футболиста-поклонник, пише HotArena.

Благо Джизъса къта по тялото си цели 16 татуировки, всяка една от които на религиозна основа. Футболистът се моли по три път на ден и стриктно спазва коледните и великденските пости. Освен това Джизъса вдигна и два параклиса – един в родния си квартал Суходол и друг – в Горна баня, който кръсти на св. Николай Чудотворец.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4518 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини