Сани Алекса и брат й Майк: Не сме изнудвали шведа за пари!

  • 16 юни 2017 08:41

  • 50037
  • 7
Сани Алекса и брат й Майк: Не сме изнудвали шведа за пари!
©

След изповедта на бившия й приятел Сами Кий Сверт пред "България Днес" певицата Александра Апостолова (известна като Сани Алекса) и брат й Майк Михаел Апостолов се свързаха с вестника.

"Не сме искали пари от Сами!", категорични са и двамата по повод твърденията на шведа, че са го изнудвали, като дори довели мъж, който да го сплаши.

"Мъжът, с когото аз и баща ми отидохме при Сами, беше наш приятел, когото взехме с нас, за да ни пази", казва Майк и допълва: "Сестра ми ми се обади посред нощ и ми прати във фейсбук снимки как е пребита. Звъннах на полицията и им дадох адреса. Те дойдоха и я отведоха с линейка. След това с баща ми и нашия приятел отидохме при Сами, за да разберем какво е станало", разказа братът на певицата Майк.

И той, и сестра му категорично отричат Александра да е паднала по стълби и така да се е контузила. "Когато си тръгнахме от партито, в таксито нямах кръв. Побоят започна, когато се прибрахме от сватбата, в дома на Сами. Той ме удари няколко пъти. Дрехите ми, които са с кръв, не са тези, с които бях на сватбата", разказва Александра.

Тя признава, че на сватбата наистина е пила много, както разказа Сами.

"Всички бяхме мъртвопияни, няма какво да се лъжем. Той включително, беше един от най-пияните! Аз се сдърпах с една шведка. После тя ми се извини. Сами беше ядосан, защото един швед постоянно си говореше с мен. Той е много ревнив", твърди Сани. Споделя, че през пролетта имало отново тежък инцидент, наложило се съседите да викат полиция.

"Пак ме преби и ме настаниха в болница. Докато бях там, Сами ми писа, че полицаите са го арестували, съблекли го гол. Не знам дали е вярно, но това ми писа. Поиска да му простя и да се върна при него. И аз се върнах", споделя Александра.
Певицата дава и още по-шокиращи детайли. "Сами е пребивал и бившата си жена, докато е била бременна! Знам това от много близка негова роднина, която ми писа, след като той ме преби през пролетта. Тази роднина ме посъветва да не се връщам при него", обяснява Сани Алекса и отсича: "Не му искам парите. Искам го в затвора!"
 

Последвайте канала на

Novini.bg
50037 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Тони Стораро

2018.01.01 | 22:51

7
Коврата отдалече си личи, че не е стока.
Сами ГиПрибира

2018.01.01 | 22:50

6
Свини-Алекса стегни се не се изкарват пари само с проституция и изнудвания има и други професии с които ще си икарваш прехраната по честен начин - Капиш.

2017.07.13 | 16:55

5
Искам да правя сeкс със Сани, а брат и да гледа отстрани.
читател

2017.07.13 | 16:55

3
е това сме българите плюят вместо да защитават нека цяла европа да ни мачка ние сами си го правим

2017.07.13 | 16:55

4
Как няма да плюем като си знаем жените ни какви са долни проститутки, които се продават за пари на чужденци и богати дядовци. Това са хора без самоуважение изпълнени с алчност.
4EPA

2017.07.13 | 16:55

2
CIGANSKA RABOTA

2017.07.13 | 16:54

1
Само искахме да ни даде пари,а той не даваше

Добави коментар

Водещи новини