Цеца Величкович наследила Аркан с фалшиво завещание

  • 05 януари 2012 07:37

  • 6637
  • 1
Цеца Величкович наследила Аркан с фалшиво завещание
©

38-годишната скандална сръбска фолкзвезда Цеца Величкович е изфабрикувала фалшиво завещание след убийството на съпруга си Желко Ражнятович, по-известен като Аркан. Менте документът е сътворен след кончината му през януари 2000 година, пише Монитор.

Това обвинение отправи един от синовете на Аркан - 28-годишният Войн Ражнатович. Според него Величкович е направила това, за да прибере за себе си цялото наследство на баща му.

Аркан има девет деца, три от тях са от Цеца Величкович, а останалите са от брака му с Наталия Мартинович. В момента Войн Ражнатович живее в САЩ. Той твърди, че след погребението фолкзвездата е обещала да раздели имота на половина - едната част за нея, а другата за бившата му съпруга и нейните деца.

„40 дни след смъртта изведнъж се появи това фалшиво завещание, което се твърди, че е на Аркан. С него самата Цеца се изложи и унижи пред всички... В съда се доказа, че това е абсолютен фалшификат, но когато вътрешният министър Ивица Дачич ти е семеен приятел, всичко е възможно", каза още Войн Ражнатович и уточни: „Целта бе ясна - Цеца Величкович да заграби всичко. Напразно правехме експертизи. Благодарение на Дачич Цеца винаги побеждаваше правосъдието в Сърбия”.

Припомняме, че от миналата година Цеца Величкович изтърпява наказание и се намира под домашен арест заради незаконната продажба на футболисти от отбора й „Обилич". В момента тя носи електронна гривна на краката си, която указва местоположението й.

Последвайте канала на

Novini.bg
6637 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Iva

2014.12.10 | 16:03

1
Tq ne e Velichkovich A RAJNqtivoch!

Добави коментар

Водещи новини