Бирмата се жени за Алисия

  • 01 април 2017 14:41

  • 69535
  • 5
Бирмата се жени за Алисия
© Фейсбук

Един от най-желаните мъже у нас е на път да скъса с ергенлъка. Милионерският наследник Георги Станоев-Бирмата съвсем скоро ще предложи брак на своята приятелка - чалга певицата АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, научи "България Днес".

Двамата са заедно повече от година, а най-настоятелна за сватба била майката на Бирмата - Лидка Станоева. Скалата, както я наричат близките й, чувствала като свое дете Ася от Вакарел.

Лидка виждала, че любовта между сина й и приятелката му върви идеално и вече е време да преминат към следващата стъпка.
АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и Скалата са много близки напоследък. Те не пропускат да са заедно на редица светски събития. Демонстрират огромна близост и в социалните мрежи. Навръх рождения ден на певицата госпожа Станоева публикува обща снимка с изпълнителката, а текстът под нея гласеше: "Най-милото създание - обичам те!".

Скалата често дори си позволявала да купува на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия скъпи подаръци, с които да зарадва своята любимка. Именно в лицето на изпълнителката на "Карамел" госпожа Станоева виждала перфектната съпруга за сина си. Скалата била категорична, че АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия е най-подходящата жена за Георги. Лидка смятала, че Ася е жена на място, а също така държала на думата си.

Госпожа Станоева казвала на сина си - Бирмата, че сега му е времето да се ожени, докато е още млад. Двамата имали редица разговори по тази тема, като милионерският наследник все се дърпал и искал още време да е ерген. На него му харесвало да обикаля нощните заведения със своите авери и да се прибира в ранните часове на деня. Все пак Лидка успяла да убеди сина си, че му е време да се задоми. Най-сериозният аргумент, който изтъкнала майката на Бирмата, бил, че по-добра жена от АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия той нямало да намери. Станоев-младши се съгласил и обещал на Скалата, че в най-скоро време ще направи предложение на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

Бившата шефка на футболния отбор "Миньор" (Перник) била изключително щастлива от това и чакала с нетърпение да види годежен пръстен на ръката на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

Освен че мечтае да ожени сина си, Лидия Станоева искала да има и внучета. Майката на Бирмата била в отлични отношение със сина на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб - Валери-младши, но искала и свое, на което да се радва по цял ден. Скалата дори карала сина си да настоява за деца още отсега, защото АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия вече минала 30-те години. Лидка и Ася често имали разговори по тази тема, а изпълнителката признала пред бъдещата си тъща, че е готова да роди за втори път.

Майката на Бирмата бе близки и с предната сериозна приятелка на сина си - Преслава. Двете все още поддържат контакт, въпреки че певицата и милионерският син са разделени. Въпреки това Скалата харесвала много повече АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия от Преслава.

Именно заради връзката си с Бирмата Ася и Преси доскоро бяха във война. Двете певици не си говореха и бяха жестоко скарани. След като разбра, че Бирмата я е зарязал заради АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, Преслава спря да общува с колежката си. Чак наскоро отношенията между двете певици се стоплиха, като явно изпълнителката на "До синьо" вече е прежалила Бирмата.

Изключително рядко Бирмата и АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия могат да бъдат засечени, въпреки че връзката им е от повече от година. Те не ходят по дискотеки, нито обикалят моловете заедно. Двамата предпочитат да се отдават на екзотични екскурзии, където да се любуват един на друг, без някой да ги следи или да ги снима.

В началото на връзката им Бирмата често посещаваше нощните заведения, където АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия имаше участия. Според близки до Станоев-младши той ревнувал певицата и искал да я наблюдава какви ги върши из дискотеките. След като видял с очите си, че Ася не се заиграва с други богаташчета и не им хвърля око, Бирмата спря да ходи по участия на гаджето си.

Последвайте канала на

Novini.bg
69535 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
тръмБ

2017.04.06 | 21:55

5
Боли ма ху*я и двамата са боклуци и гейове
Любо

2017.04.06 | 21:55

4
Ей това е новина, какво ни занимавате с Бойко Борисов , Обединени Патриоти и съставяне на правителство ! Вие сте жълта медия, от вас очакваме само жълти новини , до които, дори не сте се добрали сами, а сте преписали от други жълти вестници . Не се излагайте, сериозните новини са за сериозни медии , вече дори и да напишете истина , ние тъпите читатели започваме да се съмняваме .
Pena

2017.04.05 | 20:32

3
Кажете му поне да знае.
Хах

2017.04.05 | 20:32

2
Оле оле
ОН

2017.04.05 | 20:32

1
да бе да, Владимир тръмп се жени за Доналд путин.жълтурковци.

Добави коментар

Водещи новини