Стоянка Мутафова: Без червило съм като разкопан фараон

  • 24 декември 2011 10:52

  • 4031
  • 0
Стоянка Мутафова: Без червило съм като разкопан фараон
©

Не излизам никога без червило на улицата, защото иначе изглеждам като разкопан фараон. Иначе не съм суетна, сподели Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското в предаването Тази събота по БТВ. Водещата Лора Крумова обаче се поинтересува дали актрисата се пудри.

Че то има ли още някой, който се пудри, отговори Мутафова и благосклонно извади от конфуза водещата като разказа, че на младини е използвала много пудра. Тогава обаче още нямаше фон дьо тен, побърза да уточни актрисата. А, все още се пудрят, не спираше да упорства Крумова и попита коя е по-суетна Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското или дъщеря й Мария Грубешлиева.

Двете актриси в един и същи момент се посочиха взаимно. Ето сега ще се скараме, философски прие обвинението в суета Мутафова. Преди като бях млада наистина държах на дрехите. Не съм била любовчийка, не знам какво е флирт, аз мога само да обичам и се потапям с главата надолу, сподели великата актриса.

Последвайте канала на

Novini.bg
4031 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини