Сарачинова: Може и да се съберем с мъжа ми

  • 22 декември 2011 17:59

  • 4819
  • 2
Сарачинова: Може и да се съберем с мъжа ми
© Интернет

Ирина Сарачинова, която в момента е половинка на водещия и продуцент Иван Христов, разказва, че с все още законния й съпруг винаги са се разбирали прекрасно и не са имали проблеми.

"Всички събития, които ми се случват, са точно, за да ме раздвижат. Защото аз с моя мъж съм се разбирала прекрасно. Никога не съм имала проблеми. Бяхме млади и успели хора. В голяма степен грижата ни беше да си построим къщата, да отгледаме едното дете, после другото дете, да се погрижим за колите, кучето...", обяснява Ирина Сарачинова пред списание Harper's BAZAAR.

"Подобен вид сътресения се появяват, за да може всеки един от нас да се опомни и да види къде се намира и накъде е тръгнал. В крайна сметка има хора, които ги делят 3-4 брака и пак се събират. Никога нищо не се знае", добавя многозначително водещата на "Най-добрата майка".

Последвайте канала на

4819 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Петя

2012.06.08 | 14:27

2
Мъжът й трябва да е напълно невменяем да я прибере обратно. Ще се кротне за известно време и после - пак ще и се разтупка сърцето по някой друг ... Така ли ще си заздравява брака цял живот с прескачане насам натам и после пак "вкъщи"? На тази определено нещо й тропа в черепа и не е наясно какво означава отговорност

2012.06.08 | 09:32

1
Веднъж казва, че я е бил пребивал, друг път казва, че се разбират прекрасно с бившия й... последно, коя версия е вярна? Май Иван и би шута, както и на жена си? Интересно ми е какво друго е очаквала?

Добави коментар

Водещи новини