Кремена Халваджиян отваря бар

  • 20 декември 2011 21:36

  • 8737
  • 2
Кремена Халваджиян отваря бар
©

Вярна на имиджа си на нощна птица Кремена Халваджиян е на път да създаде място, на чиито дансинг ще събира съмишленици. През последния месец стилистката влага повече енергия в интериора на мечтания бар, отколкото в селекцията на тоалети за „Седем часа разлика”.

Горещата парти точка за цветни породи от хай-лайфа се нарича „Имало едно време” и заема помещенията на бившия клуб „Библиотека”
„Най-важното тук ще е музиката. Залагам изцяло на поп, защото този жанр изчезна от нощния ни живот за сметка на хауса и чалгата.”, разказва за бизнес авантюрата си съпругата на Маги Халваджиян.

Интериорът създава с помощта на екипа, градил декори за предаванията на Global Films (“Море от любов”, „На кафе”, „Господари на ефира”). “Но не очаквай дизайнерски изхвърляния.”, предупреждава тя. „ Наблегнали сме на герои от комикси в стилизиран вид, в който не са никак популярни. В Европа готините клубове са само олющени стени, осветление и адекватен плейлист. Тук хората все още искат лукс и излишно изобилие дрънкулки.”

Заведението ще отвори още тези дни, но официалното откриване е планирано за януари. Акцент в програмата за петък и събота ще са сетовете на DJ Nasko, който дълги години веселеше гостите на ключови места като Backstage и Sofia Live Club. Кремена признава, че избора на човек зад пулта се оказал особено труден. „Младите готини диджеи бягат, като чуят „поп”. За тях това е сватбарска музика и им е под достойнството да я пускат.” Енергичната дама вече ухажва упорито поп принцове, внос от чужбина, които да хванат микрофона в „Имало едно време”.

Последвайте канала на

Novini.bg
8737 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
k-menka

2011.12.22 | 02:22

2
Rodi me mamo s kusmet pa dori da sum Kremenka!Tuk mastiti psihiatri direktno postavqt min. 3 diagnozi.Nqma strashno i bez tova tolkova kukuvci shtukat svobodni...Mnogo e zabavno kolko narod q vzema naseriozno da ne spomenavame bezgrubnachnite podlizurkovci koito i se usukvat za lakomstvo!Prosto-unikalno!
Роси

2011.12.21 | 20:02

1
Каквото и да пишат за нея, смятам,че е готина и нестандартна, интересна и не се вписва в шаблони.

Добави коментар

Водещи новини